≡ Meniu

Whirlpool AKP 745 NB, cuptor electric pe negru

Whirlpool AKP 745 NB e un cuptor incorporabil alimentat electric care e controlat mecanic de la un panou nu prea complicat. Modelul acesta se adresează celora în căutarea unui aparat nu prea complicat, dar care vine cu multe funcții (care-i multifuncțional).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu multe dotări printre care se numără grill.
Vizual putem spune că arată exemplar, lucru sesizabil din imaginea de alături. Mi-aș fi dorit să pun la final și un video review, dar din păcate nu există așa ceva pentru acest model… în momentul de față.

Whirlpool AKP 745 NB, cuptor electric pe negru

Capacitatea modelului acesta e una de 65 litri, iar dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că nu e prea mare deoarece e vorba de clasa A.
Aparatul poate fi utilizat de oricine deoarece vine cu un panou de comandă simplu și cu un ecran LCD mare.
Consumul de curent fiind 0,85 kW/h are clasa A de eficiență energetică care e una numai bună.
Printre funcțiile cu care e dotat incorporabilul se numără decongelarea, Smart Clean și convecția cu aer fierbinte.
Multă lume e preocupată dacă aparatul vine cu cablu de alimentare, iar acesta vine cu cablu de 1,2 metri. Lungimea e una normală, iar din această cauză o să puteți lega la curent fără vreo problemă.
Pe partea de ghidaje telescopice are un set de astfel de ghidaje pentru o tavă.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un cost de achiziție prea mare, că are fiabilitate ok, numărul mare de funcții și că e alimentat electric (avantajul e că nu au loc arderi de gaze, iar în aceste fel mâncarea e mai sănătoasă).
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare (peste 70 litri), dar eu zic că e suficientă și o capacitate de 65 întrucât e un aparat pentru acasă.

Modelul acesta e unul foarte bun din toate punctele de vedere, iar aspectiv primește nota 10 din partea mea întrucât e negru. Era bine și dacă avea culoarea inox, dar negru e mai elegant.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, iar în acest fel o să integrați aparatul perfect în mobila care doriți.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ioan cristea

    Am setat ora ,dar dupa ce a sarit o siguranta n-am reusit s-o mai setez. puncul din mijloc nu mai clipeste. Cum sa procedez? Ce putere ar trebui sa aiba siguranta, pentru a nu mai face probleme?

Lasă un comentariu