≡ Meniu

Whirlpool AKP 745 WH, cuptor incorporabil alb cu Smart Clean

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 WH e unul nou și se poate observa că e destul de elegant, are tehnologii noi și consumă puțin. Nu prea am ce să-i reproșez în acest preț. Acele ghidaje telescopice vă ajută să scoateți mai ușor tava din cuptor, vă e de folos în special dacă tava e grea și fierbinte.

Alternativele sunt multe dacă aveți un buget flexibil și nu aveți un brand favorit. Sunt mulți producători care oferă astfel de soluții însă nu toate sunt la fel (unele sunt mai performante dar nu arată așa de bine, iar altele excelează la toate capitolele însă sunt foarte scumpe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 745 WH, cuptor incorporabil alb cu Smart Clean

Capacitatea sa e de 65 de litri dar există modele chiar și cu peste 70 de litri. Alimentarea e una electrică și nu veți mai găsi pe gaz deoarece sunt inferioare ca dotări și eficiență. Mâncarea e mai gustoasă dacă e gătită într-un cuptor electric și e însoțit de multe funcții și dotări. În total, cuptorul are 8 funcții dar și câteva dotări: control mecanic, ecran LCD, timer, grill.

Are funcții și programe suficiente: iluminare interioară, convecție aer fierbinte, funcție decongelare și o funcție specială – Smart Clean. Accesoriile oferite sunt butoanele push-up și ghidajele telescopice. E un model destul de eficient deoarece are clasa energetică A, care e bună dar nu e cea mai bună. Nu sunt multe cuptoarele pe culoarea albă, deoarece majoritatea sunt pe inox iar sticla ușii e neagră.

Plusuri: are un design plăcut, destule funcții, ghidaje telescopice, preț atractiv.
Minusuri: nu e foarte mare.

Whirlpool AKP 745 WH nu e singurul model de la acest brand, însă pentru că e ieftin și bine dotat nu sunt cuptoare similare sau chiar mai bune în același buget. Îl recomand pentru că e la promoție, astfel că veți economisi niște bani pentru o plită ceva mai bună. Alături de acesta aș alege o plită cu sticlă neagră sau albă. Nu aș alege una pe inox cu gaz, eventual să fie pe gaz dar cu suprafață lucioasă care poate fi pe negru dar și alb (sunt mai rare pe această culoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu