≡ Meniu

Whirlpool AKP 7460, cuptor incorporabil cu Smart Clean

Whirlpool AKP 7460 nu e un cuptor chiar ieftin dar nici foarte scump. Consider că oferă exact ce aveți nevoie și la cuptoarele foarte scumpe, funcțiile suplimentare nu le veți folosi chiar pe toate. Nu uitați de o plită pentru el deoarece nu e inclusă, iar bugetul trebuie să fie corespunzător pentru a lua ambele aparate. Plitele sunt de multe feluri dar eu aș alege cu inducție pentru acel randament sau una pe gaz dacă bugetul ar fi mai mic.

Incorporabilele nu sunt chiar ieftine dacă e să luăm în calcul faptul că un aragaz are un preț foarte redus. Totuși, un aragaz nu oferă prea multe dotări ori funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKP 7460, cuptor incorporabil cu Smart Clean

E un model cu alimentare electrică, volum de 65 litri și clasă energetică de tip A. Cuptorul are un ecran LCD mare pe care se pot vedea diverse informații, 8 funcții, timer și altele. Dintre programele sale voi enumera câteva dintre ele: decongelare, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, Smart Clean. Nu are un control cu butoane senzitive ca la unele cuptoare ci e cu butoane push-up, deci aș putea spune că e vorba tot de un control de tip mecanic.

În plus, vine cu două tăvi de coacere, ghidaje telescopice la cuptor (pentru a scoate mai ușor tăvile) și un grătar care e un accesoriu nelipsit. Consumul de energie e mic și trebuie raportat la cât de mare e cuptorul. E vorba de 0.85 kW/h care e corespunzător pentru clasa energetică A. Designul e plăcut pe inox iar finisajul antiamprentă.

Plusuri: are un consum redus de energie, destule accesorii, arată bine, control electronic și funcții suficiente.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKP 7460 nu e chiar ieftin de aceea vă puteți gândi să-l luați chiar și în rate, deoarece mi se pare o investiție destul de bună. Următoarea alegere trebuie să fie un aparat eficient, bine dotat și care să arate bine. Ținând cont că-l veți pune în bucătărie e bine să țineți cont de cum arată și dacă se asortează cu restul.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • dimofte mihai

    cum pot intra in posesia unui manual de instruire?

Lasă un comentariu