≡ Meniu

Whirlpool AKR 551 JA, hotă incorporabilă cu design rustic

Whirlpool AKR 551 JA e un aparat care poate fi instalat pe perete și nu sub mobilierul suspendat, cum e la unele. Prețul acestor aparate e același dacă nu chiar ușor mai mare, însă aspectul e destul de important. Poate că nu e ieftină ținând cont că mai trebuie să luați și restul de aparate (pentru o bucătărie nouă). Mie îmi place că are un design diferit față de majoritatea hotelor și că se instalează ușor. Bucătăria arată mult diferit față de ce am văzut până acuma.

Dacă o plită pe gaz e alegerea corectă, atunci veți putea alege chiar și un pachet promo care s-ar putea asorta cu hota de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKR 551 JA, hotă incorporabilă cu design rustic

E un model decorativ care e pe crem și această culoare e una destul de plăcută. Clasa energetică superioară – E, iar cea de iluminare e F. Consumul nu e chiar neglijabil ci e semnificativ. De exemplu, pe an aceasta poate consuma circa 116 kW, dar depinde de nivelul de absorbție ales și de cât de des o folosiți. Iluminarea oferită e foarte bună deoarece e de 2 x 20 W, deci vă ilumina bine și în jurul plitei, nu doar pe ea. E dotată cu filtru metalic care are clasa de eficiență C (la grăsime) și o capacitate de absorbție cuprinsă între 272 și 448 kWh.

Nu mai sunt alte caracteristici tehnice care ar trebui să le mai menționez dar nici nu avea cum deoarece e un model simplu cu caracteristici tehnice bune (cele cu control electronic oferă ceva mai multe funcții).

Plusuri: are un design elegant, preț atractiv, performanțe decente, filtre din aluminiu pentru grăsime, lămpi halogen puternice.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă acest model Whirlpool AKR 551 JA vi se pare cam scump atunci puteți alege un model cu design clasic sau modern. Mai există și varianta resigilat deoarece prețul e destul de mic. Nu cred că are sens să alegeți un model pe un design diferit cât timp cuptorul ori plita sunt de tip retro (design rustic).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu