≡ Meniu

Whirlpool AKT 6414 NB, plită cu sticlă neagră

Whirlpool AKT 6414 NB e un aparat incorporabil util și eficient oferit de un brand cunoscut. Plita unui aragaz e mai mică dar există aragazuri cu plite ceva mai mari dar nu cred că acel aragaz e mai atractiv deoarece e scump. Mulți se gândesc că un aragaz ar fi mai ieftin decât un cuptor cu plită, totuși dacă ținem cont de funcții, dotări și eleganță, incorporabilele ar fi alegerea corectă. Există pachete care includ și cuptor, sau mai bine zis, sunt cuptoarele care le puteți lua cu plită la un preț avantajos.

Dacă nu vă place aceasta, există plite cu finisaj pe inox sau cu finisaj similar dar grătarele de la arzătoare au forme diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKT 6414 NB, plită cu sticlă neagră

Alimentarea e cu gaz dar există plite electrice cu finisaj negru lucios. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite însă două sunt normale, iar celelalte două sunt bune pentru vase mici ori mari. Bineînțeles, dimensiunile arzătoarelor evidențiază și performanțele lor, astfel că cel mai mare arzător e și cel mai puternic. Mai sunt și arzătoarele Wok care au un inel de ardere suplimentar. Pe acele puteți găti în stil asiatic ori puteți pune un vas mare.

Panoul e frontal și așa și vă recomand deoarece e ușor de folosit și e mai aproape de voi. La aceasta aprinderea electrică e integrată deci voi trebuie doar să apăsați și să suciți. Pe partea de design plita prezintă grătare pentru fiecare arzător și finisaj lucios pe negru. La instalare nu trebuie să țineți cont de dimensiunile superioare ale plitei ci cele ale părții inferioare. Mă refer la dimensiunile nișei sau ale secțiunii ce trebuie decupată din blat. Se poate pune pe orice blat deoarece mai toate blaturile sunt destul de groase.

Plusuri: are un aspect elegant, randament ridicat, e ușor de folosit, prezintă fiabilitate ridicată și e ușor de instalat.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu prea sunt multe de spus despre plita Whirlpool AKT 6414 NB deoarece e una pe gaz. La cele electrice, panoul de control e cu butoane touch, timer-ul poate fi digital, sunt diverse moduri de gătit, funcții, tehnologii etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu