≡ Meniu

Whirlpool AKT 8090/NE, plită incorporabilă cu panou digital

Cam toate plitele electrice dispune de panou de control cu butoane senzitive, dar există și excepții. Whirlpool AKT 8090/NE e una dintre modelele mai avansate însă la un așa preț nu putea avea inducție. Aceasta e o tehnologie avansată cu care mărește randamentul plitei și chiar dacă are un consum mai mare, veți găti mult mai rapid cu ea (deci consumul nu e chiara așa de mare dacă luăm în calcul și timpul de gătire). Plita de mai jos nu oferă zone de gătit mai speciale (ovale sau dublu circulare), însă acele zone nu sunt folositoare pentru cei care nu folosesc vase de dimensiuni diferite.

Oricum, această plită că oferă exact ce au nevoie majoritatea utilizatorilor. O plită pe gaz poate costa la fel de mult dacă e tot cu sticlă neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKT 8090/NE, plită incorporabilă cu panou digital

O plită electrică are doar un singur sistem de alimentare – electric. Cele cu gaz au și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere integrat (arzătoarele se aprind prin apăsare și rotire, adică e nevoie de o singură mână). Zonele de gătit sunt poziționate clasic și cele mari sunt în partea din stânga. Panoul de control e așezat în față-lateral unde puteți să ajungeți ușor cu mâna dreaptă.

Suprafața superioară e realizată din sticlă neagră care e destul de rezistentă deoarece e vitroceramică. Funcțiile sale sunt destul de clasice deoarece nu e vorba de o plită foarte scumpă. La instalare se ține cont doar de dimensiunile nișei.

Plusuri: control touch, finisaj elegant pe negru lucios, putere destul de mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKT 8090/NE poate fi o alegere bună însă nu e cea mai avansată plită disponibilă. Dacă aveți un buget flexibil și gătiți des pe plită se poate opta pentru una cu inducție care se poate curăța imediat după folosire deoarece e rece tot timpul. Astfel mâinile celor mici vor fi protejate iar funcția de blocare a butoanelor e, la fel, necesară. Clipul de la final e cu o plită similară și veți putea observa cam cum ar arăta când e pornită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu