≡ Meniu

Whirlpool AKT 8210, plită cu putere totală de 6300W

Plita incorporabilă Whirlpool AKT 8210 e una dintre cele mai bune variante de pe piață și care oferă zone de gătit interesante. Nu putea fi prea accesibilă datorită acelor arzătoare, iar o plită cu arzătoare clasice are un preț puțin mai atractiv. Nu face parte dintr-un pachet promo și mi se pare mai interesantă așa la promoție deoarece se poate alege ce cuptor doriți, chiar și de la alt brand dacă nu vă plac cele disponibile de la acesta.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează acele zone de gătit dublu circulare sau ovale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKT 8210, plită cu putere totală de 6300W

Alimentara e complet electrică și e să aveți o priză în apropiere pentru că nu are un cablu de alimentare prea lung. Poate că vreți să puneți și un cuptor electric performant lângă aceasta, motiv pentru care ar fi bine să aveți o priză mai puternică. Designul e plăcut ca la multe alte modele și e vorba de o suprafață neagră lucioasă realizată din sticlă vitroceramică (destul de rezistentă).

Pe partea de funcții veți observa un panou de control destul de simplu, iar alături sunt două indicatoare: unul pentru căldură reziduală și unul luminos de funcționare.

Puterea totală instalată e de 6300W, iar arzătoarele normale mi se par suficient de performante. Puteți pune orice vas chiar și dacă este oval, iar panoul de control poate fi utilizat cu ușurință datorită poziționării sale și pentru că e tactil (butoanele sunt senzitive). Instalarea ei e destul de simplă deoarece trebuie doar să tăiați din blat, în cazul în care nu ați mai avut altă plită. Trebuie doar să luați dimensiunile nișei și nu cele ale plitei, iar aceste dimensiuni sunt specificate în manualul său.

Plusuri: e destul de puternică, e elegantă, arzătoare variabile, control touch, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Whirlpool AKT 8210 nu oferă o tehnologie de încălzire prin inducție, plita e suficient de puternică și poate să fac față cu brio oricărei provocări. Adică puteți găti cât doriți doar că nu e la fel ca pe plitele pe gaz, deoarece randamentul e diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu