≡ Meniu

Whirlpool AKT 8600, plită incorporabilă cu taste touch

Whirlpool AKT 8600 e o plită incorporabilă electrică de tip vitroceramică. Are 4 zone de gătit controlate prin intermediul tastelor touch. E un aparat din sticlă cu ramă din inox realizat din materiale de calitate.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la numărul unu mondial. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături o poză.

Whirlpool AKT 8600, plită incorporabilă cu taste touch

Pe partea de caracteristici vine cu 4 zone de gătit care sunt comandate de la un panou de comandă modern cu taste touch ușor de întrebuințat. Butoanele sunt unele poziționate frontal, iar pentru cei cu mâini scurte acest lucru va fi foarte bine.
Pentru siguranța dvs. acest aparat vine cu indicator de căldură reziduală așa încât să nu vă ardeți.
Aparatul are o greutate undeva la 8 kilograme, iar asta nu e așa de mult, chiar dacă rama e una din inox.
Instalarea nu e prea complicată și în mod normal ar trebuie să vină cu cablu de alimentare, dar asta depinde și de unde achiziționați aparatul. Probabil că e mai bine ca aparatul acesta să fie instalat de un electrician ori de cineva care să pricepe.
Printre funcțiile adiționale ale acestui aparat ar fi zona de gătit multiplă, cea de temperatură redusă (la dospire ori topire) și funcția de pauză.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, multitudinea de funcții și fiabilitatea crescută. Brandul e principalul factor care face ca aparatul să aibă o fiabilitate crescută, iar despre Whirlpool mai trebuie spus că e numărul unu modendial. Vine cu funcții utile printre care aș aminti indicatorul de căldură, taste tactile, timer și fierbere rapidă.
Contra achiziției ar fi că nu e un aparat pe inducție, iar în acest fel s-ar fi făcut mai multă economie de curent.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii deoarece arată bine, costul de achiziție e mic și vine cu multe funcții.
În cazul în care doriți să-i extindeți fiabilitatea atunci trebuie să vă spun că i se poate extinde garanția cu unul sau doi ani în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu