≡ Meniu

Whirlpool AKZ 6220 IX, cuptor incorporabil cu inox antiamprentă

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6220 IX e un alt model al serie noi care are 6th Sense. Spre deosebire de AKZ 6230 IX, acesta are o altă funcție de autocurățare – SmartClean, iar acela are autocurățare catalitică. Se poate observa din poza de jos că nu e vorba de un model oarecare și există variante mai scumpe ori mai ieftine. Nu cred că are sens să dați mai mult de 2000 de lei pe un cuptor pentru că multe funcții nu le veți folosi. Acum, depinde și ce veți găsit și cât de des. poate fi folosit atât acasă cât și la o patiserie, alegerea e a voastră.

Prețul nu e chiar de neglijat deoarece mai trebuie achiziționată și o plită incorporabilă. Personal, aș prefera să fie tot pe negru iar alimentarea să fie la alegerea voastră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKZ 6220 IX, cuptor incorporabil cu inox antiamprentă

Caracteristicile tehnice sunt următoarele: alimentare electrică, volum de 60 litri, control electronic, timer digital, clasa A+. Funcțiile și programele de spălare sunt următoarele: încălzire rapidă, iluminare interioară, decongelare, treaptă pentru pizza, al 6-lea Simț, coacere convențială și turbo grill. Ceva mai speciale sunt următoarele: Maxi Cooking, Ready2cook, Smart Clean, închidere amortizată a ușii etc.

Accesoriile incluse sunt cele două tăvi de coacere și grătarul. Ghidajele telescopice sunt accesorii rar întâlnite dar ar trebuie să fie prezente mai la toate cuptoarele. Consumul mediu de energie e undeva la 0.89 kWh și cam așa e la mai toate modelele noi și de la acest brand. În manual sunt precizate dimensiunile nișei care sunt de folos la instalare.

Plusuri: are un design foarte elegant, funcții și tehnologii speciale, fiabilitate și performanță ridicată.
Minusuri: nu vine cu funcție de autocurățare catalitică, dar are SmartClean.

Whirlpool AKZ 6220 IX e un aparat modern care trebuie incorporat și ar trebui să fie un mobilier de bucătărie corespunzător. De aceea e bine să luați aparatele întâi și apoi să faceți comandă pentru mobilier. Oricum, se poate face un corp suplimentar dacă vă permite spațiul și să puneți chiar două astfel de cuptoare ori unul cu microunde deasupra. Există și alte aparate care pot fi incorporate dar nu e bine să le puneți unele lângă altele (dacă sunt frigorifice).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu