≡ Meniu

Whirlpool AKZ 6230 IX, cuptor incorprobil cu 6th Sense

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 IX e unul de ultimă generați și nu văd de ce ați lua unul și mai scump. Acesta mi se pare destul de performant și pe partea de dotări e satisfăcător. Pictogramele de pe panoul de control mi se par destul de utile și poate că pentru cei care au mai avut un cuptor similar, nici nu mai trebuie să consulte manualul.

Plita care poate fi luată pentru aceasta poate fi pe gaz cu sticlă neagră ori una electrică cu inducție. Eu aș alege cu inducție datorită randamentului și designului elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKZ 6230 IX, cuptor incorprobil cu 6th Sense

Capacitatea acestui cuptor nu e foarte mare – 60 litri, dar poate fi de ajuns deoarece nu sunt multe aragazuri care oferă mai mult. Până la urmă nu e foarte important cât e volumul ci eficiența. Rezultatele sunt foarte bune deoarece are: 6th Sense (o funcție inteligentă care adaptează programul de gătire), ready 2 cook, maxi cooking, turbo grill și altele. Mai există și funcțiile/programele standard dar pe acelea nu le voi menționa deoarece le știți de la alte modele. Ghidajele sunt ideale pentru cei care gătesc des și mult la cuptor, deoarece ușurează munca (tava poate fi scoasă în siguranță).

Funcțiile speciale ale acestui cuptor sunt multe: Al 6lea Simț, coacere convențională, Turbo grill, Maxi Cooking și Ready2cook. Accesoriile incluse sunt următoarele: două tăvi de coacere, grătarul și ghidajele telescopice. Pe oră, acest cuptor consumă cam 0.85 kW dar depinde de programul sau funcția aleasă. Acela e consumul minim deci el poate fi mai mare dacă și temperatura ori durata programului e mai mare. Cablul de alimentare e suficient de lung, astfel, cuptorul poate fi conectat fără probleme.

Plusuri: are un control electronic avansat, design elegant, multe funcții și altele.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Whirlpool AKZ 6230 IX poate fi achiziționat în rate dacă vi se pare cam scump dar eu consider că e un preț corect pentru ce oferă. E ideal pentru acasă deoarece volumul e satisfăcător și bucătăria va fi mai elegantă cu el. Plita potrivită poate fi una electrică dar depinde de bugetul vostru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu