≡ Meniu

Whirlpool AKZ 6230 NB, cuptor 6th Sense cu control digital

Whirlpool AKZ 6230 NB e unul dintre cele mai avansate modele de la acest brand și se poate observa destul de ușor. Nu e la un pachet promo, deci puteți alege ce plită doriți pentru acest cuptor. Se poate alege una de la același brand dacă doriți dar nu e o regulă, ideea e să alegeți una modernă cu design corespunzător. Puteați economisi niște bani cu pachetul promo dar poate că nu v-ar fi plăcut acea plită. Toate plitele de la acest brand sunt destul de fiabile și le recomand.

Alternativele sunt multe cuptoare mai ieftine și nu v-aș recomanda ceva mai scump deoarece nu poate oferi prea multe dotări în plus (poate doar caracteristici tehnice mai bune – putere, consum redus, spațiu mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKZ 6230 NB, cuptor 6th Sense cu control digital

E un model performant și nu trebuie să fie foarte spațios pentru a găti excelent. Deci, un spațiu intern de circa 65 de litri poate fi de ajuns pentru a putea găti orice. Clasa energetică A+ e foarte bună deoarece evidențiază consumul de energie. Cu siguranță, putea fi mai bună dar eu refer un cuptor multifuncțional cu e acesta și ceva mai bine dotat. Consumul de energie depinde de treapta de putere aleasă însă în medie, el consumă cam 0.85 kW/h.

Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, decongelare, pizza, Al 6lea Simț, coacere convențională, turbo grill, maxi cooking, Ready2cook, închidere amortizată a ușii. Ca și accesorii are două tăvi de coacere, grătarul și ghidajele telescopice pentru cuptor. Alte accesorii pot fi achiziționate și ulterior, iar un cuptor fără acele ghidaje telescopice nu e prea practic deoarece ele ușurează scoaterea tăvilor .

Plusuri: consum redus de energie, moduri de gătit speciale, autocurățare, design elegant, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Whirlpool AKZ 6230 NB poate fi ales alături de o plită electrică cu inducție ori cu gaz, depinde de preferințe. Eu aș opta cu inducție cu arzătoare clasice, astfel prețul e destul de acceptabil și randamentu le ridicat. Jos am pus prezentarea seriei pentru a observa mai bine caracteristicile sale speciale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu