≡ Meniu

Whirlpool AKZ 6230 S, cuptor cu finisaj Quartz Light și la pachet promo

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 S poate fi achiziționat separat ori cu acea plită. Dacă nu aveți prea multe preferințe atunci se poate alege acea plită electrică cu suprafață vitroceramică. Dacă acest cuptor vă depășește cu mult bugetul, atunci cea mai bună alegere ar fi un cuptor undeva la 1000-1300 lei. Cuptoarele prea ieftine nu mi se par prea atractive deoarece nu oferă nimic special. Plita recomandată e destul de avansată și ele mai bune sunt cele cu inducție (datorită randamentului).

Alternativele sunt destul de multe deoarece acesta nu e un model chiar ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKZ 6230 S, cuptor cu finisaj Quartz Light și la pachet promo

E un model cu capacitate de 65 de litri și nu e cea mai mare, dar poate că nici nu e nevoie de mai mult. Clasa de eficiență energetică e A+ e decentă pentru un așa aparat și nu e un criteriu de alegere a unui astfel de aparat. Nu e genul de aparat care e folosit mai tot timpul (deci nu e precum un aparat frigorific). Controlul cuptorului e electronic și e evident deoarece îi lipsesc butoanele de tip push-up dar și și ecranul LCD e mai mare. În total are 16 funcții, dintre care multe sunt cele clasice dar sunt destule funcții mai deosebite.

Pe partea de funcții și programe are următoarele: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, iluminare interioară, decongelare, treaptă pizza și altele. Câteva caracteristici speciale sunt: Al 6lea Simț, coacere convențională și turbo grill. Ar mai fi și altele dar cred că acestea sunt cele mai importante. Accesoriile oferite sunt următoarele: două tăvi de coacere, grătarul și ghidajele telescopice. Consumul de energie e destul de important deoarece e un aparat care poate fi folosit zilnic și de mai multe ori pe zi.

Plusuri: are un consum redus de energie, multe accesorii furnizate, arată foarte bine și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKZ 6230 S nu e un cuptor oarecare iar tehnologia 6th Sense e evidentă din designul său (logo-ul e la controlul electronic). Nu e mai greu de folosit comparativ cu un alt aparat similar. Controlul mecanic e destul de limitat și cu timpul va fi înlocuit de ceva mai bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu