≡ Meniu

Whirlpool AKZ 6230 WH, cuptor 6th Sense

Pentru cei în căutarea unui cuptor incorporabil avansat recomand modelul Whirlpool AKZ 6230 WH. Acesta vine cu 6th Sense, adică cu o tehnologie care ajută la o gătire eficientă așa încât mâncarea să fie gătită bine și cu un consum minim de resurse.
Acest model e pentru tine dacă vrei ceva cu o capacitate suficientă, cu consum mic de curent și care poate fi utilizat și într-un restaurant (unul mai mic, evident).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, dar nu e unul mare având în vedere că are clasa A+ de eficiență energetică, lucru care te va ajuta să ai facturi mai mici la final de lună.

Whirlpool AKZ 6230 WH, cuptor 6th Sense

Pe partea de specificații acest model e unul foarte bun deoarece are o capacitate mare de încărcare, mai exact de 60 litri, iar comandarea se face prin intermediul unui panou avansat.
Vine cu numeroase funcții cum ar fi decongelare, curățare catalitică și cu un grill turbo (turbo grill care presupune că aparatul utilizează elementul de grătar și ventilatorul pentru rezultate maxime).
Având un cablu de alimentare de 1,3m va trebui să aveți grijă unde îl poziționați pentru a avea acces la curent. Sau folosiți un prelungitor.
Întreținerea aparatului e una destul de simplă întrucât acest model vine cu funcția de curățare catalitică.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de produs ar fi că arată bine, faptul că vine de la un brand ok, fiabilitatea ridicată (susținută și de faptul că are garanție de 2 ani) și multitudinea de funcții.
Dezavantaje ale achiziționării ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună.

Deci, în cazul în care te interesează un cuptor electric cu o capacitate mare de 60 litri și care să fie pe alb atunci îți recomand acest model. Iar o plită care să se potrivească cu acest model ar fi Whirlpool ACM 816 BA, aceasta fiind una electrică pe inducție. Evident, că nu o să găsești vreun model de plită pe alb.
După cum am menționat și la început, acest aparat e unul perfect pentru acasă, dar și în scop comercial (la un restaurant sau la o pensiune).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu