≡ Meniu

Whirlpool AKZ 6270 IX, model de 60 litri cu design Absolute

Whirlpool AKZ 6270 IX e un model de cuptor incorporabil care e pe gaz și are clasa A+ de eficiență energetică. Față de modele mai vechi de la acest brand, modelul de față e unul cu 6th Sense și un volum de 60 litri care-ți asigură faptul că poți prepara multă mâncare.
Pot spune despre acest cuptor că e unul premium, iar vizual se prezintă bine mulțumită faptului că are design Absolute.

Nu pot spune că ar costa mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox (pe care nu se vede amprenta) care poate prepara multe tipuri de mâncăruri. Acest cuptor merge foarte bine cu o plită precum Whirlpool ACM802, iar eu recomand această plită întrucât e una pe inducție, lucru care înseamnă că va face mari economii de curent.
Legat de curățarea aparatului nu o să aveți prea mult stres întrucât curățarea e una pirolitică, mai exact e vorba despre ardere care se desfășoară la 500 grade, iar după răcire arsura se îndepărtează cu un burete.

Whirlpool AKZ 6270 IX, model de 60 litri cu design Absolute

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu un consum mic de curent (0,87 kWh și de aceea are clasa A), control electronic, o capacitate mare și ușurință în utilizare.
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică și mai bună.

De final pot spune că acest model e unul foarte avansat, iar tehnologia Al Șaselea Simți este despre simț, adaptare și control. Această tehnologie e un fel de Fuzzy Logic deoarece adaptează resursele în funcție de cum e făcută mâncarea, iar dacă mâncarea nu e făcută ori sunt pierderi de energie atunci aparatul adaptează parametrii pentru ca mâncarea să se facă excelent.
În ziua de azi lumea e foarte indecisă și nu știe ce să aleagă între aparate pe gaz ori modele electrice, iar răspunsul meu ar fi că cel mai bine ar fi să mergeți pe varianta electrică întrucât mâncarea e preparată într-un mod sănătos și uniform. La modele pe gaz au loc arderi de gaze și gazul putând fi mai rece o să aveți parte de mâncare coaptă inegal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu