≡ Meniu

Whirlpool AKZM 6550 IXL, cuptor 6th Sense

Whirlpool AKZM 6550 IXL e un cuptor incorporabil cu 6th Sense și o mulțime de funcții utile. Dacă nu știați, acesta e un cuptor multifuncțional perfect pentru acasă, dar și la un restaurant. Vine cu inox ixelium care e un material nou foarte rezistent în sensul că nu se înnegrește. Aparate precum acesta se adresează celora care vor să-ș facă o bucătărie precum cele din filme, adică doar cu aparate incorporabile care nu se prea văd.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată excepțional. E un aparat cu panou de comandă poziționat frontal, iar legat de aprindere electrică trebuie spus că e un aparat electric.

Whirlpool AKZM 6550 IXL, cuptor 6th Sense

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu o capacitate de 73 litri și cu 16 funcții, motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifuncțional. Chiar dacă-i electric, consumul de curent e unul modic, adică clasa A-30%. Eu zic că e vorba despre un consum mic întrucât capacitatea e foarte mare.
Vine cu funcții precum cook3 care e o funcție despre care putem presupune că poți prepara până la 3 feluri de mâncare în același timp. Funcția Ready 2 cook e una care elimină necesitatea preîncălzirii, iar în acest fel tu economisești timp și energie.
O altă funcție (printre alte multe funcții) e Al Șaselea Simț, iar aceasta presupune că aparatul are lucruri finisate pe partea de control, simț și adaptare.
Ceva interesant e prezența grillului, dar nu are rotisor așa încât să putem spune că e un aparat total.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi că are alimentare electrică (nu mai avem stres legat de gaz), că e realizat din inox de bună calitate, are o fiabilitate ridicată și e realizat de un brand de calitate.
Dezavantaje nu sunt, însă prețul e cam mare.

Deci, acest model e unul destinat celora care vor un aparat rezistent la coroziune. Astfel, aparatul de față e unul cu o rezistență de 6 ori mai mare decât a unui aparat normal.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre materialul din care e făcut cuptorul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu