≡ Meniu

Whirlpool AKZM 6610 TB, cuptor electric clasa A+ cu 8 funcții

Whirlpool AKZM 6610 TB este un cuptor multifuncțional de 73 litri cu clasa A+ de eficiență energetică și multe tehnologii utile. E util acasă, dar și la un restaurant întrucât vine cu o capacitate destul de mare. Mâncarea va fi una care va ieși foarte bine întrucât vine cu 6th Sense (la acest model presupune că aparatul are niște programe predefinite care fac ca mâncarea să fie preparată perfect în orice condiție).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu caracteristica Al Șaselea Simț (lucru menționat și în paragraful de mai sus) care e un fel de Fuzzy Logic, dar în cazul acesta aparatul face ca gătirea să fie mai ușoară cu un consum redus de curent și cu oprirea sa atunci când mâncarea e gata. În tot acest proces aparatul e ajutat de niște senzori.

Whirlpool AKZM 6610 TB, cuptor electric clasa A+ cu 8 funcții

Avantaje

Aparatul acesta AKZM 6610 TB nu doar are un consum redus de curent, ci are și caracteristica Ready2cook care face ca preîncălzirea să nu mai fie necesară și în acest fel se economisește undeva până la 20% energie electrică.
Are un volum de 73l, iar din această cauză putem să-i spunem că e un cuptor XXL. Vine și cu Cook3 care permite să gătiți simultan pe 3 niveluri.
Dispune de Soft Closing, acest lucru presupunând că aparatul are amortizoare la ușă așa încât închiderea să se facă ușor.

Dezavantaje

Din păcate nu are rotisor, dar are grill. Acest lucru vă va ajuta atunci când vreți să preparați ceva special și afară nu e vreme bună de un grătar.

Concluzie

Pentru cei interesați de un aparat care să gătească bine și care să vină cu multe funcții recomand modelul Whirlpool AKZM 6610 TB. Nu doar are un panou de comandă ușor de folosit, ci și ușă cu închidere amortizată. Panoul său de comandă e unul cu butoane push și display tip LCD.
În cazul în care încă nu ai ales o plită atunci îți recomand Whirlpool GMA 6411 NB care e pe gaz cu aprindere electrică, iar culoarea e neagră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu