≡ Meniu

Whirlpool AKZM 6610 WA, cuptor cu 6th Sense și Cook3

Whirlpool AKZM 6610 WA este un cuptor cu volum de 73 litri și caracteristica Cook3 care presupune că se pot găti simultan pe 3 nivele.
Modelul acesta e adresat celora care vor să gătească eficient acasă ori în bucătăria unui restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă te interesează să cumperi aparatul la pachet promo atunci ai aici ceva de genul.
Aspectiv arată foarte bine, lucru care se poate vedea de mai jos. E un cuptor alb care se va integra perfect într-o mobilă albă ori deschisă la culoare. Datorită culorii specifice acest model e unul care se potrivește cu plita Whirlpool GOA 6425 (plită disponibile în mai multe culori).

Whirlpool AKZM 6610 WA, cuptor cu 6th Sense și Cook3

Pe partea de caracteristici modelul acesta se recomandă cu capacitatea mare de 73 litri și consumul mic de curent (0,91 kW/h).
Panoul de comandă e unul modern cu afișaj LCD destul de mare pentru a vedea totul destul de clar.
Funcțiile sunt multe, mai exact opt, iar grillul nu lipsește nici pentru a vă ajuta să preparați carne așa cum vă place.
Alimentarea se face electric, iar cablul e unul de 0,9 metri, deci suficient de lung.
Accesorii nu are prea multe, dar are tavă de coacere și ghidaje telescopice. Acestea te vor ajuta să gătești mâncărurile preferate în scurt timp.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut (e de culoare albă) și multitudinea de funcții.
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică superioară. Vă dați seama că e bună și clasa A+ întrucât sunt modele care au doar A.

Deci, dacă te interesează un aparat care să gătească bine și să nu coste o avere atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Nu doar arată bine, ci și are multă tehnologie utilă incorporată, iar în acest fel o să-ți fie ușor să-l utilizezi.
Sunt unii care întreabă cu ce e mai special acest model în comparație cu un aragaz ori un cuptor cu microunde, iar răspunsul ar fi că posibilitatea de a găti mai multe feluri de mâncare în același timp, multitudinea de funcții și ergonomia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu