≡ Meniu

Whirlpool AKZM 693 MR/R, cuptor cu control touch și 6th Sense

Whirlpool AKZM 693 MR/R e un cuptor din segmentul premium deoarece nu are butoane clasice pentru selectarea programului dorit, ci are doar butoane senzitive. Un cuptor nou oferă și tehnologii destul de avansate cum ar fi 6th Sense care e prezentă doar la aparatele acestui brand.

Dacă acest brand vă este pe plac sau nu aveți motive pentru a alege alt brand, chiar merită să optați modelul de jos (nu e nevoie de altul în viitorul apropiat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AKZM 693 MR/R, cuptor cu control touch și 6th Sense

E un model cu volum generos dar nu e cel mai mare de pe piață – 67 litri. E dotat cu afișaj LCD, butoane senzitive alături, timer și funcții numeroase. Apreciez că are funcție de autocurățare pirolitică care vă ajută să curățați cuptorul mai ușor, însă nu trebuie să o folosiți neapărat după fiecare mâncare gătită. Când considerați că e prea murdar sau încărcat cu grăsimi, atunci se poate folosi această funcție care arde toate depunerile. Ulterior, puteți curățat interiorul cu un burete umed. Multe modele mai avansate oferă posibilitatea să detașați ușa pentru a avea un acces mai bun iar ghidajele telescopice pentru tăvi sunt un alt accesoriu interesant (chiar dacă nu e inclus, poate fi achiziționat ulterior).

Consumul de energie e foarte redus pentru un model așa de mare – 0.99 kW/oră. Poate fi alimentat ușor deoarece are un ștecher schuko iar în mobilier se poate trage un flexibil și instala o priză aplicată (la fel și pentru restul aparatelor incorporate). Din poza de sus se paote observa că are un meniu interesant și e în funcție de ce vă doriți să gătiți, dar e inclus și un manual de utilizare.

Plusuri: control modern, design plăcut, al 6lea Simț, volum mare, consum mic.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Alături de Whirlpool AKZM 693 MR/R aș recomanda p plită cu inducție deoarece pe gaz nu e chiar așa de elegantă, dar sunt și cele cu sticlă neagră. Randamentul e mai mare la plitele cu inducție dar depinde și de modelul ales. În general, nu sunt scumpe însă cele cu zone de gătit mai speciale costă mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu