≡ Meniu

Whirlpool AKZM 8380 IXL, cuptor incorporabil din iXelium

Whirlpool AKZM 8380 IXL e un cuptor profesional la preț de cuptor „domestic”. Vine cu o capacitate mare de 73 litri, clasa A de eficiență energetică și materiale de calitate.
Se adresează bucătarilor profesioniști, dar și celora care au o familie mare și care vor să gătească mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e multifuncțional. Precum alte aparate de la Whirlpool și acesta are 6th Sense, dar acest Sense diferă de cel de la mașinile de spălat ori alte aparate prin funcții și comportament diferit.

Whirlpool AKZM 8380 IXL, cuptor incorporabil din iXelium

E un model realizat din inox, iar culoarea e… tot inox. Spre deosebire de alte modele din inox, acesta e unul IXL, adică iXelium, iar materialul acesta e unul care nu se pătează în timp. Prezența materialului acesta e foarte importantă chiar și la plite deoarece acestea sunt mai la vedere.
La interior e foarte dotat deoarece are 3 tăvi de coacere, grill și multe funcții (asta e evident din moment ce e multifuncțional cu 15 funcții). Are programe speciale pentru fiecare tip de mâncare așa încât rezultatele să fie excelente. Grill-ul e o componentă care te va ajuta să prepari mâncăruri speciale atunci când nu ai la dispoziție loc ori un grătar de sine stătător.
Capacitatea aparatului e una foarte mare de 73 litri, iar acest lucru permite gătirea a 3 feluri de mâncare în același timp.
Precum alte modele de la Whirlpool și acesta are Al Șaselea Simț, iar la acest fel de electrocasnic funcția aceasta presupune mai multe lucruri precum determinarea temperaturii și timpului de preparare, adaptarea temperaturii și timpului de gătire și afișarea diferiților parametri.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu e scump, că vine de la un brand de top, materialele de calitate din care e făcut, fiabilitatea crescută și ușurința în utilizare.
Contra nu ar fi vreun motiv.

În concluzie, dacă vrei să cumperi un aparat care arată bine și care vine dotat cu multe lucruri utile atunci acest model ar fi recomandarea mea. Brandul e unul foarte important, fiind vorba de numărul 1 la nivel mondial, și acest lucru ne spune foarte multe despre calitatea produselor sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu