≡ Meniu

Whirlpool AMD 018 Inverter, AC cu Al 6-lea Simț

Whirlpool AMD 018 Inverter e un aparat de aer condiționat făcut cu cap deoarece are grijă ca facturile la curent să fie cât mai mici, are inversor (corespunde cerințelor CE) și are un filtru bun. Deoarece are 9000 btu acest aparat se adresează celora care au de răcit/încălzit o suprafață mai mică, pentru suprafețe mai mari fiind recomandat modelul AMD 019 întrucât are mai mulți btu.

Dacă te interesează costul atunci trebuie să știi că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Având multiple funcții și datorită faptului că vine de la un brand de top nu cred că e un cost prea mare.

Whirlpool AMD 018 Inverter, AC cu Al 6-lea Simț

Caracteristici tehnice care ne-ar interesa ar fi capacitatea de 9000 BTU, filtrul foarte bun (e unul HD + carbon) și puterea consumată care e una mică.
Puterea de răcire a aparatului e de 8871 BTU, iar cea de încălzire e de 9212 BTU. Având o putere consumată de 895 W la răcire și 740 W la încălzire acest mode lare clasa A+ la răcire și A la încălzire.
Pe partea de zgomot nu aș putea spune că e un aparat zgomotos întrucât acest model are 39 decibeli la unitatea interioară. Iar, unitatea exterioară nu e nici ea una prea gălăgioasă având 49 db.

Plusurile unui astfel de aparat ar fi consumul mic de curent, prețul relativ mic și că e ușor de folosit. Nu o să aveți mari bătăi de cap cu întreținerea deoarece are funcție de autocurățare.
Contra achiziției ar fi că nu e disponibil și pe alte culori.

În concluzie pot spune că acest model cu 6th Sense e unul pentru cei care au un buget mediu destinat achiziției unui aparat AC. Aparatul poate fi utilizat pe timp de vară, dar și în restul anotimpurilor deoarece îți va asigura un mediu plăcut.
Moda aparatelor de aer condiționat e în România de câțiva ani și e bine că lumea se civilizează. Unii oameni încă mai dorm pe podea atunci când vara sunt 40 de grade și cred că le-ar fi mult mai ușor să doarmă noaptea dacă ar lua așa ceva. E o investiție inteligentă într-un aparat care te poate ține și un deceniu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu