≡ Meniu

Whirlpool AMD 019 Inverter, model cu inversor și Al 6-lea Simț

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 019 Inverter e un model al anului 2015 care are tehnologia 6th Sense și o capacitate de 12000 Btu. E un model foarte capabil, dar care vine cu un consum de curent redus datorită tehnologiei Inverter și clasei de eficiență energetică A+ (are o putere consumată de 1190W la răcire).
E un model aproape premium care vine cu multiple funcții utile cum ar fi Jet, Ventilare, Încălzire și altele.
Mulți ignoră astfel de aparate și preferă să facă față unei temperaturi de 40 grade sau mai mult. Eu zic că nu are rost să ne supunem unui astfel de chin și ar trebui să investim într-un aparat care ne asigură un climat ok vara, dar și iarna. Gata cu dormitul pe beton!

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care cu filtru foarte bun (HD + carbon) și funcție de autocurățare care va facilita o întreținere mai ușoară.

Whirlpool AMD 019 Inverter, model cu inversor și Al 6-lea Simț

Modelul AMD 019 vine cu capacitatea de 12000 Btu pe partea de răcire și 12454 Btu la încălzire, aceste două facilități fiind cele mai importante deoarece ne asigură o suprafață are de răcire/încălzire. Dacă din diferite motive crezi că acest aparat e prea bun pentru tine atunci poți alege o variantă de 9000 Btu precum Whirlpool AMD 018.
Nici nu aș putea spune că e un aparat gălăgios deoarece zgomotul unității interioare e de 40 decibeli, deci foarte mic.

Plusurile unui astfel de model ar fi că nu costă mult (am văzut că aparate AC noname costă mult mai mult decât acesta), fiabilitatea crescută și că vine de la un brand cu tradiție în acest domeniu.
Contra achiziției poate că ar fi faptul că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună.

Concluzia mea legată de acest AC e că este bun întrucât poate fi setat pe 3 trepte (deoarece are ventilator), că poate acoperi o suprafață mare și că are diferite facilități utile.
La început ziceam că e un aparat aproape de premium deoarece vine cu caracteristica Al 6-lea Simț care ajută la o eficiență sporită din mai multe puncte de vedere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu