≡ Meniu

Whirlpool AMW 599 IXL, cuptor cu volum de 32 litri și gătire cu aburi

Cuptorul Whirlpool AMW 599 IXL e unul foarte compact. E chiar pe jumătate față de unul clasic – 32 litri. Din poza de jos se poate observa că a avut de suferit doar pe înălțime. Acesta face parte din seria iXelium și după cum bine știți plitele din aceeași serie au o suprafață ceva mai rezistentă la temperaturi ridicate (adică nu se decolorează la temperaturi mai mari cum se întâmplă în cazul altor plite). Această serie e una destul de modernă și de aceea și prețul ei e ceva mai piperat.

Prețul acestui cuptor poate fi primul obstacol dar poate fi considerat ca o investiție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AMW 599 IXL, cuptor cu volum de 32 litri și gătire cu aburi

Alimentarea acestui cuptor e electrică și cam așa e în cazul multor modele. Capacitatea acestui cuptor e una de 32 litri care e pe jumătate cât media. Clasa de eficiență energetică e A și e bună pentru cei care vor un aparat eficient. Controlul electronic e un plus oferit de acest model și se poate observa din poza de sus. Nu e complet electronic dar unele funcții ori programe se aleg mai ușor cu ajutorul butoanelor push-up.

Pe partea de funcții și programe are: iluminare interioară, convecție aer fierbinte, funcție decongelare, blocare acces copii etc. Alături de acesta sunt incluse următoarele: grătar cuptor, tavă de scurgere, butoanele și tavă pentru abur. Designul mi se pare foarte elegant și parcă totul e la locul potrivit. Dimensiunile sale sunt compacte iar performanțele sale nu sunt afectate.

Plusuri: arată foarte bine, are gătire cu abur, face parte din seria iXelium, tehnologia 6th Sence, fiabilitate și performanță.
Minusuri: preț cam piperat.

Whirlpool AMW 599 IXL poate fi achiziționat pentru o cofetărie sau restaurant mai mic. Se poate opta pentru două astfel de modele dacă vreți să gătiți mai multe feluri de mâncăruri sau prăjituri și să nu îmbinați mirosurile. Cu alte cuvinte, puteți găti în paralel și e nevoie de un buget destul de mare. Dacă îl vreți pentru acasă, plită care s-ar potrivi cu acesta ar una electrică deoarece ar oferi control touch și tehnologia de încălzire să fie ceva mai performantă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu