≡ Meniu

Whirlpool AMW494NB, model incorporabil elegant

Cuptorul incorporabil Whirlpool AMW494NB e unul dintre puținele variante mai ieftine de pe piață. Chiar dacă e mai scump decât unul simplu, e normal să fie așa deoarece acestea sunt destul de puține. Cuptoarele clasice sunt ceva mai populare și oferă mai multe funcții și performanțe superioare pentru același buget. Poate fi folosit pentru a încălzi/dezgheța alimente sau chiar pentru gătit. Totuși, la astfel de dimensiuni, performanțele sunt limitate dar la unele cuptoare e prezent chiar și un grill.

Cu siguranță un cuptor clasic ar fi mai avantajos însă nu veți câștiga spațiu și bucătărie nu va fi la fel de modernă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AMW494NB, model incorporabil elegant

Caracteristicile tehnice sunt următoarele: volum de 22 litri, putere de 750 W, afișaj LED, panou digital și butoane clasice. Există cuptoare incorporabile și mai scumpe deoarece sunt superioare la multe capitole. Lățimea aparatului e de 60 cm ca și la restul incorporabilelor, deci așa veți ști cam cât trebuie lăsat pentru instalare (pentru mai multe detalii, există acel manual).

Funcțiile sale sunt următoarele: ceas, timer, 4 nivele de putere (în funcție de alegere, consumul e diferit), protecție copii (blocare butoane), Jet Start, menținere cald etc. Are un singur accesoriu inclus: suportul rotund cu diametru de 25 cm. Ca și caracteristici speciale are design pe inox antiamprentă, Jet Defrost (decongelare rapidă) și sistem 3D (încălzire uniformă). La instalare trebuie să citiți manualul deoarece acolo sunt menționate dimensiunile nișei.

Plusuri: are funcții și dotările speciale, finisaj antiamprentă, fiabilitate ridicată și e ușor de folosit.
Minusuri: nu are grill.

Whirlpool AMW494NB e un aparat electrocasnic mic dar care costă ceva mai mult decât restul deoarece arată mult mai bine și poate fi incorporat pentru a economisi spațiu. Aparatele de la acest producător sunt fiabile dar și performante, deci nu sunt multe motive pentru a nu le achiziționa. Dacă aveți o bucătărie recent renovată, vă recomand doar incorporabile iar combine sau frigidere pe negru există suficient de multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu