≡ Meniu

Whirlpool AWE 55208, mașină de spălat rufe cu 800 rpm

Mașina de spălat Whirlpool AWE 55208 e una cu design compact deoarece are încărcare superioară. Există mașini care au un design ceva mai diferit și mă refer la cele cu încărcare frontală. Chiar și la acelea, designul poate fi compact dar asta afectează performanțele sale (mă refer la cele înguste). O astfel mașină poate fi folosită cu ușurință de oricine deoarece pictogramele sunt de folos. E obligatoriu să aveți un așa aparat fie că se încarcă în partea de sus, fie în partea de jos.

Alternativele sunt destul de multe mașini de spălat și sunt pentru buzunarul fiecăruia doar că nu veți găsi mai ieftine de 1000 de lei (poate doar dacă sunt vechi). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AWE 55208, mașină de spălat rufe cu 800 rpm

Aceasta poate spăla cel mult 5.5 kg de rufe, deci nu ar avea sens o funcție de încărcare la jumătate sau Time Manager (care redus consumul de resurse). Clasele de eficiență sunt corespunzătoare cu caracteristicile speciale. Mai precis, are o centrifugare de 800 rpm, clasă energetică A+ și capacitate de spălare modestă. Există mașini similare care pot spăla până la 7 kg, însă prețurile sunt ceva mai mari (pentru cei ce nu știu, dimensiunile sunt relativ aceleași).

Programele de spălare sunt: bumbac, lână, sintetice, delicate, rapid și altele. Nu trebuie să uităm de opțiunile sale dar nici de tehnologiile incorporate. Poate înlocui orice aparat mai vechi deoarece e compact și eficient. Adâncimea e de 60 cm, dar lățime e de numai 40 cm. Dacă aveți un spațiu îngust pentru instalare, atunci acest aparat e cel ideal.

Plusuri: are un preț mic, ușor de folosit datorită designului, consum redus de resurse, e eficientă și fiabilă.
Minusuri: nu e foarte performantă.

Whirlpool AWE 55208 e un aparat electrocasnic mare dar defapt nu e cel mai mare din segment. Dimensiunile sale reduse pot afecta capacitatea de spălare, stoarcere sau altele. Nu există prezentări video cu acesta deoarece există multe modele care seamănă cu acesta și nici nu aveți prea multe de văzut. Alături de o mașină de spălat poate fi achiziționat și un uscător de rufe.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ittu C-tin

    modul de programare, ezp programul de 15min, multumesc

Lasă un comentariu