≡ Meniu

Whirlpool AWE 66710, mașină cu încărcare frontală

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWE 66710 e una dintre cele mai reușite variante din acest segment dar e loc de mai bine. Nu se mai fabrică atâtea modele cu acest tip de încărcare, pentru că nu nu sunt mulți doritori. Majoritatea vor un model cu încărcare frontală și dacă se poate să aibă o ușă mai mare pentru a introduce mai ușor rufele (e o caracteristică nouă la noua generație).

Deci ca alternative puteți lua în calcul și cele cu încărcare frontală deoarece sunt ceva mai performante în același buget (au un design diferit care permite tehnologii mai diferite). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AWE 66710, mașină cu încărcare frontală

Spre deosebire de multe alte modele compacte, acesta are o centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 6 kg și clasă de eficiență la energie de tip A+++. Are cea mai bună clasă energetică doar că multe modele noi o au, deci trebuie să vă îndreptați atenția spre alte dotări care v-ar interesa ori, eventual, niște funcții/tehnologii utile.

Pot spune că dispune de suficiente programe de spălare, dar și de funcții care pot fi folosite ori de câte ori aveți nevoie de ales ceva (temperatură/centrifugare). Unele programe se adresează unui anumit tip de țesătură dar sunt și programe mixte sau rapide care pot fi utile.

Mașinile de spălat precum cea de sus au dimensiuni destul de compacte: 40 cm lățime, 60 cm adâncime și 90 cm înălțime (cu 5 cm mai înaltă decât una încărcare frontală). Chiar dacă e mai înaltă decât una cu încărcare frontală, dar nu cu mult și nu vă va dezavantaja deoarece nu o veți pune sub blat.

Plusuri: are un consum redus de energie, design foarte îngust, arată destul de bine și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt ținând cont de design.

Whirlpool AWE 66710 nu e genul de aparat electrocasnic care se pune în bucătărie sub blat deoarece panoul de control e în partea de sus. Cele cu încărcare frontală sunt ceva mai joase și se încarcă diferit, poate chiar mai ușor pentru unele persoane. Acest model se poate adresa oricui deoarece cu toții ne dorim aparate care să ocupe cât mai puțin spațiu.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ioan

    De vinerea neagra mai ar ceva reducere ca sa astept??

Lasă un comentariu