Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AWO/C 62010, mașină de spălat de 6.2 kg cu 6th Sense

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 62010 face parte din cea mai nouă generație de la acest brand și chiar dacă nu arată mult diferită față de generația anterioară, ea e mai eficientă și performantă. Bineînțeles, e vorba de segmentul inferior adică e vorba de o mașină accesibilă pentru oricine. Poate că v-ați fi dorit un model Slim adică cu adâncime mică, doar că acesta are o adâncime de 57 cm. Modele prea compacte nu sunt atât de fiabile deoarece dotările sunt prea înghesuite.

Acest model poate fi folosit de oricine deoarece mi se pare că are un panou de control ușor plăcut. Opțiunile alese sunt vizibile indiferent de momentul zilei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AWO/C 62010, mașină de spălat de 6.2 kg cu 6th Sense

Se poate observa ușor că e vorba de un model cu încărcare frontală și acestea sunt și cele mai populare modele de pe piață. Cele cu încărcare superioară au performanțe inferioare ori sunt puțin mai scumpe, dar depinde și de spațiul disponibil. Mie îmi plac mai mult acestea pentru că pot spăla mai mult și pot fi puse chiar în bucătărie sub blat.

Acesta e un model simplu dar există și variante mai scumpe cu design mai elegant și poate chiar pe alte culori. Caracteristicile tehnice principale sunt următoarele: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 6.2 kg, clasă de eficiență energetică A++. Conform acestor specificații tehnice, are clasa A la spălare și C la centrifugare.

Programele numeroase și diversificate sunt utile dacă țineți să aveți rezultate foarte bune. Oricum, unele programe limitează performanțele mașinii pentru a nu afecta țesătura și așa e în cazul tuturor modelelor. Nu avea nevoie de tehnologie pentru detectarea încărcăturii pentru că și așa nu spală foarte multe rufe. Totuși, pentru o familie de 3 persoane cred că e de ajuns.

Plusuri: tehnologia Al 6-lea Simț, destule programe de spălat, ușor de folosit, fiabilă, consum mic.
Minusuri: nimic.

Whirlpool AWO/C 62010 e una dintre multele modele de succes de pe piață doar că aceasta e mai bine dotată decât restul (din același buget). Chiar dacă nu e vorba de același model, veți observa destul de multe asemănări între cele două, iar la partea de design mai nici unul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu