≡ Meniu

Whirlpool AWO/C 7113, mașină de spălat rufe cu A++

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 7113 e una dintre numeroasele modele de la acest brand care merită încercate. Performanțele ridicată vă permit să spălați mai mult decât ați fi putut cu vechiul model însă unii parametrii (capacitate, centrifugare, consum) pot să difere în funcție de opțiune – program de spălare. Puteți ajusta anumite opțiuni chiar dacă sunt prestabilite, pentru a obține rezultatul dorit. Ecranul digital scoate mai bine în evidență anumite setări.

Designul e plăcut chiar dacă nu e cu mult mai diferit de cel al altor modele și nu cred că putea să arate mai bine acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AWO/C 7113, mașină de spălat rufe cu A++

Încărcarea e frontală la acest model și cred că se poate observa din poza de sus. Puteți pune cel mult 7 kg de rufe și, cu siguranță, ați văzut modele cu încărcare mai mare. Ei bine, acelea costă mai mult și poate anul viitor vom vedea variante ieftine, cum e aceasta, cu 8 sau 9 kg. Capacitatea de centrifugare maximă e de 1000 RPM deci nu e foarte mare, dar poate fi de ajuns în cele mai multe cazuri. Are caracteristicile unui model Slim, doar că un model cu dimensiuni mai mari e mai fiabil. Acelea au o adâncime de circa 40-45 cm și pot spune că se adresează celor care nu au mult spațiu prin locuință sau vor să economisească spațiu.

Un număr mare de programe e ceva normal la un aparat atât de nou. Mă refer la următoarele: prespălare, lână, sintetice, delicate, mix , super Eco etc. Ca și funcții, mașina oferă utilizatorului posibilitatea selectării orei de pornire (se poate amâna) și centrifugarea dorită (cel mult 1000 RPM).

Plusuri: tehnologie Al 6lea Simț, arată bine, ușor de folosit, fiabilă, oferă rezultate excelente etc.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool AWO/C 7113 arată destul de bine, chiar mai bine decât în poze, de aceea am decis să vă pun prezentarea de mai joc pentru cei care vor să-și facă o idee despre ea. Sunt destul de multe modele care seamănă cu acesta doar că acesta oferă ceva în plus pentru lângă performanțele ridicate, Al 6lea Simț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu