≡ Meniu

Whirlpool AWOC 5102, model clasa A+ cu Eco Ball

Whirlpool AWOC 5102 e un model adresat celora care nu spală excesiv de mult, dar vor un aparat eficient energetic și cu multe programe (așa încât să poată spăla multe feluri de țesături).
Capacitatea de 5 kilograme o face perfectă chiar și pentru o familie cu 4-5 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu multiple programe printre care se numără cel rapid de 30 minute, bumbac, lână, eco 60 și sintetice. Din imagine se poate observa că aparatul acesta e unul de culoare albă cu un panou de comandă mecanic.

Whirlpool AWOC 5102, model clasa A+ cu Eco Ball

Caracteristici

Pe partea de specificații se remarcă materiale de calitate folosite la realizarea sa (cuvă din duraprop), fiabilitatea ridicată, consumul redus de curent (165 kWh pe an), nivelul de zgomot redus (la spălare are 59 decibeli).
Clasa de centrifugare e C, în condițiile în care are 1000 rotații. Acest lucru e util în condițiile în care uscarea va dura mai puțin dacă centrifugarea e ok.

Pro și contra

Apreciez la acest model că are program rapid, însă 30 de minute nu e chiar rapid în condițiile în care au 14-15 minute.
Pentru cei grăbiți există și programul de stoarcere rapidă, iar o stoarcere eficientă e bună și atunci când doriți să uscați rufele întrucât uscarea va dura mai puțin.
E un model sigur întrucât vine cu diferite sisteme cum ar fi cel anti-spumă, de distribuire uniformă a încărcăturii și cel de reducere a pierderii de detergent. Ultimul lucru e numit Eco Ball.

De final vă pot spune că acest model se adresează persoanelor interesate de un aparat eficient energetic și cu restul resurselor. Legat de detergent trebuie spus că aparatul face economii prin sistemul Eco Ball. Acest sistem e unul prezent pe piață de vreo 5 ani, deci nu e vorba despre o inovație nouă.
Fiind un model cu multe programe (12 la număr) nu o să întâmpinați probleme dacă doriți să spălați sintetice, lână, bumbac sau alt fel de țesături. Unele rufe sunt mai delicate, iar pentru acestea exisă programul delicat ori cel de spălare manuală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu