≡ Meniu

Whirlpool AWO/C 7420 S, model 6th Sense Colours cu clasa A+++

Whirlpool AWO/C 7420 S e o mașină de spălat modernă care se laudă cu o mulțime de lucruri printre care aș enumera clasa A+++ de eficiență energetică, ceva similar Fuzzy Logic și multe programe.
Viteza de centrifugare e de 1200 rotații, lucru care înseamnă că aparatul va stoarce foarte bine hainele așa încât timpul de uscare să fie cât mai uscare.
Eu zic că nu o să aveți rețineri în a achiziționa aparatul acesta întrucât vine de la numărul unul la nivel mondial când vine vorba de realizarea de electrocasnice.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multe programe și cu un program rapid de 15 minute. Avantajul existenței unui astfel de program ar fi că se vor folosi mai puține resurse în cazul în care spălați o cantitate redusă de haine.

Whirlpool AWO/C 7420 S, model 6th Sense Colours cu clasa A+++

Specificații interesante la modelul acesta ar fi materialele de calitate din care e făcut (oțel la tambur și cuva din polipropilenă), viteza de centrifugare bună (1200 rotații) și zgomotul redus atunci când vine vorba despre spălare (59 decibeli).
Având 72 kilograme greutate o să te ajute să o montezi rapid cu ajutorul a două persoane, sau chiar a uneia mai solide.

Pro achiziția unei mașini ca aceasta ar fi brandul, fiabilitatea, consumul mic de curent și numărul mare de programe.
Din păcate nu are Eco Bubble, dar are ceva similar – două programe eco care te vor ajuta să speli cu mai puține resurse.

Deci, dacă vrei o mașină de spălat care să arate bine (uneori și acest lucru contează), să aibă un panou de comandă ușor de folosit.
Eu zic că ar fi o mașină numai bună chiar și pentru persoanele care nu au mai folosit o mașină automată deoarece panoul de comandă e unul destul de simplist (evident că trebuie citit manualul înainte de utilizare așa încât să o folosiți în cunoștință de cauză).
Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă am pus alături un preview, însă trebuie să subliniez faptul că în clip e un model similar, deci nu cel din articol.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu