≡ Meniu

Whirlpool AWOC 5104, model cu încărcare de 5 kg

Whirlpool AWOC 5104 e un model ceva mai eficient decât multe modele mai vechi deoarece are clasa energetică A+. Poate că nu vreți să cheltuiți prea mult pe un astfel de aparat deoarece doriți să achiziționați și alte aparate. Alegerea corectă depinde de mai multe .

Dacă nu vă place cum arată atunci vă recomand un model Slim care are o adâncime de 40 cm sau un model cu încărcare verticală care are lățime de 40 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AWOC 5104, model cu încărcare de 5 kg

Nu poate spăla mai mult de 5 kg de rufe și capacitate de centrifugare e de 1000 RPM. Pe partea de design pot spune că excelează deoarece arată bine, panoul de control e ușor de folosit datorită pictogramelor și afișajului LED. Dacă nu ați avut o așa mașină de spălat, puteți citi manualul său de utilizare dar nu cred că este cazul.

E adevărat că pentru unele țesături trebuie să alegeți anumiți parametrii. Chiar dacă are o clasă energetică A+, cea de spălare e A și e conformă cu capacitatea de încărcare. La modelele mai avansate e tot A însă trebuie luat în calcul și prețul, dar și pentru stoarcere se acordă o clasă, însă nu e un criteriu de alegere a unui aparat pentru spălarea rufelor.

Dintre cele mai importante criterii sunt: brandul, consumul de energie, dimensiunile sale și cantitatea de rufe care o poate spăla. Locuințele sunt destul de compacte și cu toții ne dorim să câștigăm cât mai mult spațiu însă dacă o veți pune într-o cămară, de exemplu, chiar nu mai are nici o importanță. De asemenea, poate fi pusă chiar și în bucătărie sub blat în locul unui corp de mobilier. Deci nu trebuie să fie neapărat incorporabilă pentru a economisi spațiu.

Plusuri: are un preț destul de atractiv, consum redus de resurse, ușor de folosi, performanțe acceptabile.
Minusuri: nu e un model compact.

Whirlpool AWOC 5104 arată bine însă există variante mai compacte cu un preț ceva mai mare care ocupă mai puțin spațiu. Poate că aveți un buget limitat sau poate că vă este de ajuns modelul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu