≡ Meniu

Whirlpool AWS 71200, mașină de spălat clasa A+++

Whirlpool AWS 71200 e o mașină de spălat rufe cu clasă de eficiență A+++, capacitate de spălare mare și panou de control destul de bun. Designul acesta e prezent și la alte modele de la acest brand. Mă refer în special la panoul de control care e destul de bine realizat. Există multe tipuri de mașini de spălat iar aceasta e una fără uscător și cu încărcare frontală. Există mașini cu uscător incorporat sau cu încărcare superioară/verticală (e același lucru), însă acelea arată puțin diferit dar și prețurile diferă. E la promoție de aceea și merită să profitați de ea.

Alternativele sunt mașinile mai ieftine cu capacitate de spălare mică. Puteți alege și un alt brand dacă nu sunteți mulțumit de acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AWS 71200, mașină de spălat clasa A+++

Pe partea de specificații nu prea am ce să-i reproșez: spăla maxim 7 kg de rufe, consum redus de energie și centrifugare de 1200 RPM. Are program pentru a spăla cantități reduse de rufe dacă nu vreți să spălați 7 kg. Deci pe partea de stoarcere și spălare, stă destul de bine și se poate observa din cele menționate anterior.

Clasa A+++ de eficiență energetică e cea mai bună și cred că puteți trage concluzii ușor. Are toate programele de spălare uzuale dar și câteva în plus: rapid, bumbac, white/light color, black/dark color, eco etc. Sunt multe și diversificate, astfel ca voi să obțineți cele mai bune rezultate. Alte dotări care pot fi incluse ca și dotări speciale sunt ecranul LED generos și recomandare dozare detergent.

Plusuri: capacitate de spălare mare, design plăcut, are programe pe haine deschise/închise la culoare, nu ocupă mult spațiu (45 cm adâncime) etc.
Minusuri: nu sunt având în vedere că e la un preț atractiv.

Whirlpool AWS 71200 e un aparat electrocasnic mare dar nu ocupă mult spațiu deoarece e similar cu cele slim (înguste). Mai precis, are o adâncime de 45 cm îl loc de 60 cm cât au modelele clasice. Nu e chiar silențioasă însă se înțelege din dimensiunile reduse și capacitatea mare de spălare. Cele mai bune uscătoare sunt cele clasice, adică care nu sunt incorporate deoarece uscă mai bine și rezultatele sunt mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu