≡ Meniu

Whirlpool AWSX 63013, mașină clasa A+++ cu 6 kilograme

Whirlpool AWSX 63013 e o mașină de 6 kilograme care consumă foarte puțin curent (lucru dovedit prin clasa A+++ de eficiență energetică). Datorită caracteristicilor sale acest model se adresează celora interesați de un aparat nu prea complex care să spele într-un timp scurt o cantitate modică de haine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și putem spune că faptul că e mic e unul dintre plusurile aparatului. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Cred că observați că e un aparat apărut pe piață anul trecut.

Whirlpool AWSX 63013, mașină clasa A+++ cu 6 kilograme

Modelul Whirlpool AWSX 63013 are numeroase programe (mai exact 7) și un program rapid de 15 minute. Printre programe și funcții aș aminti prespălarea, rapid, clătire intensivă și ușor de călcat.
Culorile hainelor vor fi protejate deoarece vine cu 6th Sense, adică cu al 6lea Simț Colours. Puține mașini moderne au caracteristici care ajută la protejarea culorii.
Viteza de centrifugare de 1000 rotații te va ajuta în a spăla hainele foarte bine, iar cât procesul se termină vor fi stoarse extrem de bine. Nivelul de zgomot în procesul de centrifugare e unul mic de 74 decibeli.

Ar fi mai multe motive pentru care ar trebui să alegeți acest aparat, iar printre acestea se numără costul de achiziție mic, că are clasa A+++ și aspectul plăcut.
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic. Nu e un dezavantaj prea mare deoarece e un aparat cu capacitate de 6 kilograme, deci nu prea mare, iar la această capacitate nu ei nevoie de Fuzzy Logic.

Deci, dacă vrei o mașină de spălat pentru o familie cu până în 4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea. Unele persoane spun că aparatul e gălăgios, dar la spălare nivelul de zgomot e de 53 decibeli, deci e un nivel de zgomot normal.
Aparatul nu e dotat cu o mulțime de tehnologii, dar le are pe cele care te vor ajuta să consumi puțin curent și să ai performanțe ok în spălare, adică clasa A+++ și Al Șaselea Simț.
Legat de brandul producător trebuie spus că e numărul unu la nivel mondial și e originar din SUA, fiind prezent în România din ’96.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dumitras Macedon

    Va rog sa-mi trimiteti prin Mail manualul de utilizare pt. masina de spalat rufe WHIRLPOOL AWSX 63013 .Am gasit un asmenea manual pe internet , dar panoul de comanda prezentat acolo este total diferit fata de masina de spalat mentionata mai sus .Pe mine ma intereseaza in special descrierea si explicatiile necesare pt. panoul de comanda,pt.ca recent am cumparat acest tip de masina fara manual de utilizare. Va multumesc cu respect , M.dumitras

  • admin

    Pentru manualul de utilizare trebuie să vă adresați magazinului de unde l-ați cumpărat. Sunt obligați să vă furnizeze un astfel de manual întrucât orice produs vine la pachet cu așa ceva.

Lasă un comentariu