≡ Meniu

Whirlpool AZB7670, uscător ieftin cu capacitate mare

Uscătorul de rufe Whirlpool AZB7670 e unul destul de bun și se poate observa că e și foarte performant. Cam toate uscătoarele au preț similar sau poate puțin mai mare și dacă nu vreți un model incorporat. Designul e destul de plăcut și puteți vedea din poza de jos cm cum arată acesta. Adâncimea sa e de 63 cm, adică e ceva mai mare decât la uscătoarele obișnuite. Nu poate fi mutat ușor deoarece are 40 kg și dar cu un mic ajutor o puteți face.

Alternative pot fi mașinile de spălat cu uscătoare incorporate însă uscătoarele respective fac față unei cantități mai mici de rufe (în general, uscă jumătate din cât spală). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool AZB7670, uscător ieftin cu capacitate mare

Uscătorul de rufe are capacitate de 7 kg și se încarcă frontală. Unele uscătoare au ușa similară cu cea a mașini de spălat, adică e transparentă (nu știu cât de utilă poate fi această dotare). Dispune și de un afișaj LED pe care se poate vedea timpul rămas. Are programele standard dar și uscare rapidă. Panoul de control e destul de bine realizat și se pot observa funcții sale (selectare temperatură, start/pauză, 6 Sence etc).

Nu are multe tehnologii și funcții, însă cea de programare întârziată a devenit cam standard. Cablul de alimentare e destul de scurt și e bine să aveți o priză în apropiere. E destul de zgomotos dar e normal să fie așa că doar nu e un aparat frigorific ci unul care va usca o cantitate mare de rufe. Nivelul de zgomot se situează undeva la 70 dB și depinde de programul ales (poate fi și mai mic).

Plusuri: capacitate mare de uscare, fiabilitate, programare întârziată și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Whirlpool AZB7670 nu e un electrocasnic foarte mare dar nici chiar compact. Dimensiunile sale sunt în funcție de cât poate spăla, dar cam toate uscătoarele sunt așa de mari. Nu prea există uscătoare compacte dar poate pe viitor s-ar putea să apară altele chiar și cu capacitate mai mică. Oricum există funcții pentru capacități de uscare inferioare, însă un model mai mic era și mai ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu