≡ Meniu

Whirlpool BLF 5121 W, combină frigorifică de 271 litri

Combina frigorifică Whirlpool BLF 5121 W e una cu consum redus de energie deoarece are clasa A+ și Less Frost. Nu trebuie neglijată nici tehnologia 6th Sense Control care e una utilă și e prezentă doar la variantele mai noi. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee cam cât și ce poate fi pus în el. Spre deosebire de multe alte combine, aceasta are doar 2 compartimente și performanțele sunt conforme. Această combină nu poate concura oricare altă variantă, dar mi se pare o alegere inteligentă dacă vreți un frigider mai mare și un congelator compartimentat.

Frigiderele clasice au congelator în partea de sus și are doar rafturi, iar volumul nu impresionează. Deci ar mai fi o alternativă care e puțin mai diferită față de această combină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BLF 5121 W, combină frigorifică de 271 litri

Consumul energetic e de 255 kWh care e cel anul iar pe zi e foarte redus. E acel gen de aparat care-l țineți mai tot timpul în priză și atunci doar consumul anual contează. La interiorul frigiderului are rafturi din sticlă, compartiment pentru fructe/legume, iluminare foarte bună și suporturi pe ușă. Pe partea de design are: două uși cu deschidere spre dreapta, mânere orizontale integrate și finisaj pe alb. Având în vedere că are un congelator mic, capacitatea de congelare nu putea fi foarte mare însă putea fi de 8kg în loc de 4kg la 24 de ore, iar nivelul de zgomot e redus.

Plusuri: are acele caracteristici speciale, spațiu generos, nu e foarte înaltă – 156 cm, silențioasă.
Minusuri: congelatorul nu e foarte performant.

Whirlpool BLF 5121 W e o alegere foarte bună care merită încercată și dacă nu aveți un buget corespunzător, puteți alege un model mai ieftin sau alegeți o altă sursă de finanțare. Un congelator ori o ladă frigorifică poate fi de ajuns pentru cei care vor să congeleze mai multe alimente dar nu-și permit o combină mare. E mai bine așa deoarece veți economisi energie (folosiți lada frigo sau congelatorul doar când e nevoie). În general, iarna e nevoie de mai mult spațiu pentru congelare, deoarece în restul anului puteți consuma alimente cât mai proaspete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu