≡ Meniu

Whirlpool BLF 8001 OX, combină clasa A+

Whirlpool BLF 8001 OX e o combină frigorifică a anului 2016 care are integrată dezghețare automată la frigider. Din păcate nu are No Frost, dar asta nu înseamnă că o să aveți parte de prea mult stres când vine vorba de întreținerea sa.
Întrucât are un volum de 339 litri și o înălțime de 189 centimetri acest model se adresează celora care au de gând să țină la rece o cantitate mare de alimente și au spațiul necesar pentru un astfel de aparat frigo.

Nu aș putea spune că e scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceștia beneficiem de un aparat din inox care are un nivel de zgomot scăzut și o capacitate mare.
Din imaginea de alături poate fi văzut aspectul exterior, mai exact că e vorba despre un aparat foarte simplu.

Whirlpool BLF 8001 OX, combină clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu volumul mare de 339 litri, frigiderul încăpător și partea de congelator care are capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore.
Congelatorul e situat inferior și are o capacitate de 111 litri pe când frigiderul are 228 litri. Partea de congelator are 3 compartimente, iar frigiderul e unul cu 4 rafturi realizate din sticlă.
Dacă e să comparăm nivelul de zgomot cu cel al altor modele similare atunci se poate observa că acesta are un nivel ușor scăzut de 38 decibeli.
Fiabilitatea aparatului e una ok deoarece garanția e de 2 ani, iar dacă vreți mai mult atunci puteți să o măriți la 4 ani.

Pentru achiziția acestui model ar fi spațiul generos, că are un cost nu prea mare, culoarea premium (argintiu) și compartimentarea ok.
Contra achiziției e lipsa No Frost. (Pe site-ul producătorului scrie că e Total NO Frost, dar asta e o greșeală din moment ce decongelarea trebuie făcută manual.)

Deci, dacă te interesează un aparat frigo care să arate premium și să aibă o capacitate mare de stocare atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Brandul e Whirlpool, adică numărul 1 la nivel mondial, iar în acest fel sunt asigurați că achiziționăm un produs de top care e pe gustul a foarte mulți cumpărători.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • petro

    A mai cumparat cineva acest model???

Lasă un comentariu