≡ Meniu

Whirlpool BLF 8121 W, combină frigorifică cu rafturi din sticlă

Combina frigorifică Whirlpool BLF 8121 W e una cu finisaj pe alb și cu tehnologie al 6lea Simț. Aceasta e prezentă pe multe aparate de la acest brand și mă refer la cele care sunt mai scumpe. Rolul ei e să reducă consumul și să mențină proaspete alimentele (menține o temperatură constantă). Poate fi cam scump pentru mulți dintre voi dar eu cred că are un preț corect. Mi e mi se pare destul de încăpătoare, motiv pentru care nu ar trebui să vă îndreptați atenția către un alt model sau brand.

Alternativele sunt modelele cu volum ceva mai mic care și costă mai puțin ori chiar cele pe inox (depinde de preferințele voastre). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BLF 8121 W, combină frigorifică cu rafturi din sticlă

Pe partea de specificații tehnice are următoarele: volum net total de 339 litri, clasa energetică A+, rafturi dis sticlă, suporturi și compartimente. Consumul pe an e undeva la 309 kWh și și e destul de redus. Frigiderul mi se pare destul bun deoarece e spațios și din poza de sus se observă ce poate fi pus în el. Rafturile din sticlă mi se par alegerea corectă deoarece măresc vizibilitatea și se curăță ușor.

Congelatorul nu prea impresionează deoarece nu are compartimente speciale și nici performanțe foarte mari. Totuși, are un volum decent și poate congela până la 5 kg de alimente pe zi. Există congelatoare mult mai performante dar pe alte modele dar mai există și cele clasice. Adică puteți lua o combină modestă și ulterior să achiziționați o ladă ori un congelator. Arată bine pe alb și mânerele sunt integrate, dar nici nu aș alege una cu mânere exterioare deoarece nu arată așa de bine. Nu are multe funcții dar cea de super răcire e standard.

Plusuri: designul său e modern, fiabilitate ridicată, nu e foarte mare pentru acel volum, consum redus de energie și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool BLF 8121 W e un aparat destul de mare care ocupă puțin spațiu comparativ cu un frigider. Bineînțeles, mă refer la unul cu volum similar și congelatorul e diferit (e mai mic, e în partea de sus și nu are compartimente, ci rafturi).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu