≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8101 OX, model No Frost de 319 litri

Pentru cei interesați de un aparat Full No Frost recomand combina Whirlpool BSNF 8101 OX care are multe dotări și o capacitate de 319 litri. E un aparat premium, dar nu doar prin caracteristici, ci și prin aspect deoarece are culoare inox.
Deoarece are o capacitate de 319 litri acest model se adresează celora care vor să țină la păstrat o cantitate mare de alimente, iar pentru poziționarea aparatului o să aveți nevoie și de un spațiu generos deoarece aparatul are 188,5 centimetri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu un nivel de zgomot redus de 42 decibeli și cu sistem de răcire No Frost. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată și puteți vedea că e un aparat electrocasnic simplist din toate punctele de vedere.

Whirlpool BSNF 8101 OX, model No Frost de 319 litri

Pe partea de caracteristici se laudă cu volumul net de 319 litri și cu compartimentarea bună. Congelatorul are 3 compartimente cu capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore și frigiderul are 4 rafturi realizate din sticlă.
Faptul că dezghețarea și decongelarea sunt două procese automate nu o să aveți prea multe griji legate de întreținerea aparatului.
Precum toate frigorificele moderne și acesta are sistem antibacterian care ține la depărtare mirosurile urâte.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un cost de achiziție prea mare, că e compartimentat bine, consumul redus de curent și capacitatea mare de congelare.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Poate că unele persoane ar fi tentate să spună despre lipsa Multiflow, dar are așa ceva, fiind incorporat în 6th Sense Fresh Control.

Dacă vrei un aparat de culoare inox care să poată ține la păstrare o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Whirlpool e un brand bun, iar asta nu datorită faptului că e numărul unu mondial la construcția de electrocasnice, ci deoarece pune spre vânzare produse de o calitate deosebită. Fiabilitatea modelului de față e una ok și poate fi extinsă cu ajutorul unei garanții plus la 4 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu