≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, combină albă cu dozator de apă

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8101 W Aqua face parte dintr-o serie ceva mai specială de aceea are acel dozator, finisaj elegant, No Frost și altele. E foarte important ca un aparat nou să ofere un consum de energie scăzut iar cu un sistem de răcire avansat, acest aspect nu vă mai poate îngrijora. Combine similare sunt destul de multe dar nu toate oferă caracteristici speciale cum oferă aceasta. Mie îmi plac combinele mai scunde deoarece ajungi cu ușurință la orice raft sau compartiment.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul toate variantele cu No Frost, însă nu toate oferă dozatoare și un aspect plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, combină albă cu dozator de apă

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la frigider cât și la congelator, astfel că există un control mai bun al umidității. Volumul total e de 319 litri care e împărțit destul de bine, astfel că are un congelator de 97 litri cu compartiment e tip Big Box. În acel compartiment special pot fi pune alimente ceva mai voluminoase. Capacitatea de congelare nu e foarte mare dar poate că nici nu căutați ceva mai performant – 4 kg la 24 de ore.

Consumul de energie e mic deoarece are o clasă energetică A+ și No Frost. Dozatorul de apă e util pentru cei care preferă băuturile ceva mai reci și vara e de apreciat această dotare. Ca și caracteristici speciale are: iluminare interioară, sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru ușă deschisă și semnal avertizare temperatură ridicată. Nici nu veți mai vedea combine cu rafturi din sârmă pentru că majoritatea sunt cu rafturi din sticlă, astfel totul e mai vizibil.

Plusuri: arată destul de bine, Big Box, preț atractiv, sistem de răcire No Frost, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Un aparat frigorific precum Whirlpool BSNF 8101 W poate fi cel mai bun model care ar putea înlocui un model vechi. Are un design mai plăcut și se poate observa din poza de sus că arată mult diferit de alte modele, în special în zona mânerelor. Dacă congelatorul incorporat nu e suficient de mare, puteți alege o ladă frigorifică sau un congelator clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu