≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8421 OX, combină frigorifică No Frost

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8421 OX e una cu No Frost adică are o tehnologie de răcire ceva mai bună. Am pus o poză cu acesta mai ca să puteți vedea cum arată la interior deoarece exteriorul e destul de simplu. Poate înlocui orice aparat mai vechi și nu ocupă mai mult spațiu, poate e doar mai înalt. Un frigider mare poate să mențină rece mult timp o cantitate mare de alimente și eu recomand să le consumați cât mai proaspete.

Alternative sunt modelele cu capacitate de stocare ceva mai mare ori mai mică. Chiar și frigiderele sunt destul de reușite deoarece arată bine, au sistem de răcire mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BSNF 8421 OX, combină frigorifică No Frost

Combina frigorifică de mai sus are No Frost la ambele compartimente, adică Full No Frost. Consumul de energie pe an e de 311 kWh deoarece are o clasă energetică A+. La interior are multe rafturi din sticlă, suporturi și compartimente pentru fructe/legume. DIn poza de sus se poate observa cam cât încape în el și cam cum pot fi poziționate.

Congelatorul său e de 97 litri iar restul până la 319 litri e la frigider – 222 litri. Congelatorul are 3 compartimente și sistemul de dezghețare e automat datorită tehnologiei No Frost. Poate congela cam 4kg la 24 de ore iar alte congelarea poate chiar și dublu. Ei bine, dar acele aparate nu sunt la fel de ieftine. Designul e reușit pe inox și această culoare pare să fie cea mai reușită deoarece îi dă un plus de eleganță. Aparatele pe alb sunt clasice și puțin mai optează pentru ele. Nivelul de zgomot e redus dar nu foarte redus, iar 42 dB e nivelul maxim. Are și o autonomie mare fără curent și nu e cea mai mare de pe piață.

Plusuri: e spațioasă, consum redus de energie datorită tehnologiei de răcire avansate, nivel de zgomot redus.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool BSNF 8421 OX e un aparat de dimensiuni generoase care trebuie să-l țineți conectat mai tot timpul. Dacă nu v-ați făcut o idee despre el, ei bine, cred că brandul spune totul. Adică, e vorba de un producător cu experiență și fiabilitatea e una pe măsură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu