≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8421 W, combină Full No Frost albă

Nu sunt multe modele pe alb, dar și finisajele sunt importante. Whirlpool BSNF 8421 W e o combină frigorifică performantă dar și spațioasă – 319 litri. O combină cu volum mare e înaltă iar pe adâncime e și ceva mai mare. Există variante cu adâncime și lățime de 60 cm, dar înălțimea poate fi chiar și de 2 metrii. Aceasta are doar 188 cm înălțime și e bine să țineți cont de dimensiuni la instalare, în special dacă aveți o bucătărie cam mică. Nu vă oprește nimeni să o incorporați dacă doriți pentru economisirea spațiului din bucătărie.

Alternativele sunt fie frigiderele sau chiar și combine scunde – de 178 cm. Mie îmi plac aparatele frigorifice mici, elegante, performante și brandul e foarte important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BSNF 8421 W, combină Full No Frost albă

Această combină ar un volum total de 319 litri iar acest volum e împărțit astfel: 97 litri la congelator și 222 litri. Tehnologia No Frost e prezentă la frigider dar și la congelator, astfel consumul de energie scade drastic. Acel consum poate fi comparat cu cel al unui aparat mai vechi și care are același volum. Bineînțeles, nu puteți lua în calcul un frigider care are un congelator mai mic și care e poziționat sus.

Clasa energetică e A+, astfel că are un consum anula de numai 311 kWh. La interior, totul e poziționat perfect și iluminarea e foarte eficientă (totul e clar și se datorează și acelor rafturi din sticlă). Designul e plăcut cu finisaj pe alb, argintiu și gri. În zona mânerelor are specificată tehnologia 6th Sence dar se observă că are un panoul de control mai avansat. Are mânere confortabile și care nu iasă așa în evidență. Nivelul de zgomot e redus – 42 dB, și e cel maxim, pentru cei care nu știu.

Plusuri: arată foarte bine, No Frost, congelator spațios, interior bine iluminat și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Când alegeți un brand cunoscut, atunci optați și pentru fiabilitate. Whirlpool BSNF 8421 W e oferit de un producător cu experiență și nu aș recomanda altul, doar dacă nu vă place cum arată. Prețurile sunt relativ aceleași și la alți producători și nu vă recomand un brand de care nu ați auzit. Un astfel de aparat îl luați pentru o perioadă îndelungată de timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu