≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8422 OX, combină frigorifică cu super răcire și super congelare

Whirlpool BSNF 8422 OX e disponibil și pe alte culori, dar numele e  diferit. Nu e un model al anului trecut ci un model nou cu 6th Sence, iar acest aspect e vizibil din față. Poate că e puțin cam mare – 188 cm, dar există variante și de 200 cm. Bineînțeles, mă refer la înălțime deoarece restul dimensiunilor nu diferă cu mult – 60 cm lățime iar adâncimea variază între 60-65 cm. Un frigider e mult prea lat pentru a înlocui vechea combină.

Alternative sunt variantele pe alte culori ori cu prețuri ceva mai atractive. Nu recomand modele mai scumpe deoarece nu veți avea nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BSNF 8422 OX, combină frigorifică cu super răcire și super congelare

Combina frigorifică e una cu sistem de răcire avansat pentru ambele compartimente – No Frost. Volumul net al acestui model e unul de 319 litri și e împărțit destul de bine. Astfel, congelatorul are trei compartimente care în total au 97 litri. Consumul energetic pe an e destul de redus comparativ cu alte aparate și e bine că e tot mai mic deoarece e un aparat care îl țineți în priză mai tot timpul. Datorită acestui consum a primit clasa de eficiență A++ care nu e cea mai bună dar e peste medie.

Frigiderul are 4 rafturi din sticlă și sunt prezente chiar și suporturi pe ușă unde puteți pune restul de alimente sau chiar și sticle. Compartimentul special e bun pentru depozitarea fructelor sau legumelor. Are funcțiile clasice de super congelare și super răcire, dar ca și o funcție specială are avertizare ușă deschisă. Nivelul de zgomot e unul destul de redus deoarece 42 dB reprezintă nivelul maxim de zgomot.

Plusuri: are un design foarte reușit, No Frost, congelator spațios și interior bine iluminat.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Whirlpool BSNF 8422 OX e un aparat frigorific care are un volum generos, un preț conform dotărilor și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Dacă aveți o familie numeroasă, o soluție ar fi achiziționarea unui side by side care poate fi util chiar și pentru cei care vor eleganță într-o bucătărie (trebuie să fie ceva mai mare pentru a-l putea pune).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu