≡ Meniu

Whirlpool BSNF 8999 PB, combină neagră cu 6th Sense și Supreme NoFrost

Combina frigorifică Whirlpool BSNF 8999 PB e un model premium de la acest brand și se poate observa ușor deoarece prețul său e destul de piperat. Bineînțeles, prețul e justificat de toate acele caracteristici speciale: consum redus de energie – A+++, sistem de răcire de ultimă generație – Supreme NoFrost, control electronic al temperaturii cu taste senzitive, congelator foarte performant, compartimente speciale pentru fructe și legume, multe accesorii incluse și exterior cu multe finisaje elegante.

Nu e este o combină foarte mare în acest buget și nu trebuie să fie, iar cu aceasta veți recupra banii investiți prin facturi mai mici la energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool BSNF 8999 PB, combină neagră cu 6th Sense și Supreme NoFrost

Sistemul de răcire al acestui aparat e mai avansat decât la restul, de aceea aparatul consumă numai 160 kWh, adică pe jumătate cât o combină clasică cu același volum. Cu un astfel de volum și o clasă de eficiență energetică A+++, această combină e cea mai bună de pe piață. Congelatorul e suficient de spațios chiar și cu trei compartimente, deoarece sunt mai generoase și se poate pune cam orice în ele. Frigiderul are multe rafturi, suporturi și chiar loc pentru legumele sau fructele care nu le veți consuma în aceeași zi.

Nu orice combină are un congelator cu capacitate de congelare de 15.5 kg, adică puteți pune multe alimente fără a vă face probleme deoarece vor fi conservate foarte bine.

Funcțiile prezente pe acesta sunt foarte utile: super-congelare, super-răcire și avertizare pentru ușă deschisă. Sunt incluse accesoriile clasice care pot fi achiziționate și ulterior, dar și un suport pentru sticle mai mici. Bineînțeles, toate modelele noi au sistem de protecție antibacterian care e foarte important.

Plusuri: consum foarte mic de energie, Al 6lea Simț, interior spațios iluminat cu tehnologie LED și bine împărțit, design elegant cu mânere interesante.
Minusuri: nu sunt ținând cont de tehnologiile incorporate.

Whirlpool BSNF 8999 PB nu se adresează oricui deoarece nu și-o permite oricine, iar dacă chiar v-o doriți puteți opta pentru ratele fixe fără dobândă. Oricum, mă gândesc că vă doriți și alte aparate similare pentru bucătăria voastră, adică să fie tot pe negru (plită, cuptor, hotă, espressor etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu