≡ Meniu

Whirlpool BSNF 9151 OX, combină 346 litri

Pentru cei interesați de o combină frigo Full No Frost recomand modelul Whirlpool BSNF 9151 OX care nu costă prea mult și vine cu facilități de top cum ar fi tehnologia Al 6lea Simț Fresh Control. Eficiența energetică e ok din moment ce are clasa A+, iar consumul de curent e de 320 kWh pe an.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se remarcă prin faptul că nu trebuie intervenit prea mult asupra funcționalității lui. Interiorul acestui aparat poate fi văzut de alături, mai precis se poate vedea că are o compartimentare bine realizată așa încât toate alimentele să stea la păstrare fără a face schimb de miros.

Whirlpool BSNF 9151 OX, combină 346 litri

Pe partea de specificații se laudă cu un volum net total de 346 litri care e unul net, cu consumul de curent mic și cu compartimentarea bine gândită.
Frigiderul e unul cu 3 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Din această cauză eu zic că compartimentarea e una bine realizată, iar pentru un plus de eleganță rafturile frigiderului sunt făcute din sticlă.
Având un nivel de zgomot de 42 decibeli se poate spune că nu te va trezi noaptea din somn. Multă lume se orientează înspre acest aparat tocmai din această cauză.
La exterior se remarcă prin simplitate și culoarea inox care face ca aparatul să se integreze. La interior, pe lângă sumedenia de tehnologii, acest aparat se remarcă prin faptul că are integrate soluții antibacteriene.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, capacitatea mare de stocare, că are ventilator și că are o fiabilitate bună. Nu trebuie să-l puneți lângă o priză deoarece are un cablu lung de 2 metri, iar asta e un alt lucru pozitiv.
Contra ar fi lipsa Multiflow.

Deci, dacă te interesează un aparat frigo care să țină la rece o cantitate mare de alimente atunci îți recomand acest model. Vine și cu Al 6lea Simț care ajută la păstrarea alimentelor proaspete până la 4 ori mai mult.
Evident că având dezghețare și decongelare automată nu o să trebuiască să intervii prea mult asupra lui.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu