≡ Meniu

Whirlpool FDLR 70220 S, mașină 6th Sense Colours

Whirlpool FDLR 70220 S e un model de mașină dotat cu tehnologia Al Șaselea Simț. Având o capacitate de 7 kilograme acest model se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată spăla mult într-un timp relativ scurt.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care și e eficient deoarece vine cu clasa A+++ de eficiență energetică. E un model de culoare gri, iar dacă vrei ceva pe alb atunci îți recomand Whirlpool AWO/C 81400.

Whirlpool FDLR 70220 S, mașină 6th Sense Colours

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu cele 1200 rotații, capacitatea de 7 kilograme (8kg are AWOC 81400) și dotările smart.
Are un număr generos de programe, adică 15. Printre acestea se numără cel Baby Care pentru sintetice, bumbac și spălare manuală (acest tip de spălare e pentru rufele foarte delicate).
Nu e un model zgomotos deoarece vine cu un nivel de zgomot de 50 decibeli la spălare, iar la centrifugare ar 75 dB.
Consumul lui FDLR 70220 S e de 0,84 kWh (într-un program standard), iar din această cauză are clasa A+++ de eficiență energetică.
Vine cu facilitatea Wave Motion care presupune că spălarea la 15 grade e la fel de eficientă precum cea de 40 grade. În acest fel se economisește foarte mult curent.
Dacă sunteți interesați de Fuzzy Logic atunci trebuie știut că acest model are ceva similar numit 6th Sense. Mai exact acest aparat are un senzor care detectează dimensiunile încărcăturii, iar în funcție de aceasta adaptează resursele (apă, timpul și energia necesară).
Cu ajutorul Colours rufele sunt curate, iar culorile lor rămân strălucitoare ca atunci când au fost noi.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine (e un model de culoare silver, adică argintie), costul de achiziție mic, eficiența energetică A+++, Wave Motion și altele.
Contra achiziției nu ar fi ceva deoarece e un aparat aproape de perfecțiune.

Deci, dacă vrei un aparat care să spele eficient o cantitate mare de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul serios, fiind numărul 1 la nivel mondial, iar fiabilitatea produselor sale e una superioară, fiind garantate 2 ani cu posibilitatea extinderii garanției.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu