≡ Meniu

Whirlpool FSCR 12440, mașină cu display Smart

Whirlpool FSCR 12440 nu se adresează oricui deoarece are un preț puțin cam piperat, dar justificat de numărul de dotări. Dacă vreți o mașină care să nu vă dezamăgească, atunci aveți nevoie de una din segmentul premium. E destul de ușor să găsiți una din acest segment deoarece arată ceva mai bine decât restul (control digital avansat, ușă mare, combinație de culori interesantă și altele). Apoi, veți observa un număr de funcții/tehnologii care nu le găsiți pe orice model și sunt cele mai recente.

Aveți nevoie de un buget pe măsură sau unul flexibil pentru că nu oricine și-o permite. Se poate alege și ratele fixe deoarece e o investiție pentru viitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool FSCR 12440, mașină cu display Smart

Clasa de eficiență e A+++ care e cea mai bună și evidențiază consumul de energie. Nu e suficient ca mașina să consume puțin, ci trebuie să spele mult dacă aveți o familie mare ori poate o vreți pentru mica voastră afacere. Stoarce destul de bine cu o centrifugare de 1400 RPM, doar că acesta diferă de la o țesătură la alta. E bine să sortați rufele pentru a nu le deteriora și programul trebuie să fie corespunzător.

Programele unei mașini sunt foarte importante deoarece cu ele veți obține rezultatele dorite și trebuie să fie diversificate pentru a putea spăla orice. Pe partea de funcții are următoarele: sistem blocare tambur, recomandare dozare detergent, sistem de siguranță împotriva copiilor, informații display și programare întârziată. Dimensiunile sale sunt destul de generoase în special dacă discutăm de adâncimea sa. Ca și dotări speciale, mașina are două tehnologii interesante: Al 6lea Simț și Zen.

Plusuri: poate spăla până la 12 kg de rufe, are ușă generoasă, rezultate foarte bune, eficiență energetică superioară.
Minusuri: destul de mare.

Whirlpool FSCR 12440 poate ține locul a două mașini însă nu are și uscător incorporat, dar nici nu era așa de atractiv deoarece ar fi avut performanțe scăzute. Am pus și clipul de la final cu un alt model, dar care face parte din aceeași serie și arată cam la fel doar că ușa poate fi doar pe alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu