Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool FSCR70211, model cu motor SenseInverter și 6th Sense

Whirlpool FSCR70211 e o mașină modernă cu o capacitate de 7 kilograme și clasa A+++ de eficiență energetică care se adresează persoanelor interesate de un model economic și care să fie ușor de utilizat.

Aparatul Whirlpool Supreme Care FSCR 70211 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are un consum mic de curent. Din imaginea de alături poți vedea că e un model alb și cu un panou de comandă mare așa încât să vadă bine și cei care au probleme cu vederea.

Whirlpool FSCR70211, model cu motor SenseInverter și 6th Sense

Caracteristici

Al Șaselea Simț presupune că aparatul are senzori care monitorizează încărcătura și adaptează resursele în funcție de aceasta. Deci, e o alternativă la Fuzzy Logic.
Panoul e comandă e unul touch, iar din această cauză zic că e foarte ușor de utilizat precum și modern.
Consumul de curent anual e de 175 kWh, iar de apă e 9300 litri. Din aceste valori vă puteți face o opinie despre acest model comparându-l cu altele similare.
Conform cumpărătorilor nu e nici gălăgios întrucât la spălare are 53 decibeli, iar la centrifugare 75. Pot să vă spun că există modele care au 66 decibeli la spălare, deci sunt mai gălăgioase.

Avantaje

Costul de achiziție nu e unul mare, iar tehnologiile premium sunt multiple. Are Wave Motion, Fresh Care precum și 6th Sense așa încât să poți spăla eficient din toate punctele de vedere (are și motor SenseInverter care ajută la o economisire suplimentară a curentului). Wave Motion reprezintă mișcări specifice pentru orice fel de țesătură, iar în felul acesta hainele rămân mai mult timp ca noi.

Dezavantaje

Nu vine cu uscător incorporat, iar funcționalitatea touch poate că e mai greu de utilizat de către unii care nu le au cu tehnologia sau care nu au telefon cu touchscreen.

Verdict

Modelul acesta e pentru cei interesați de un model eficient și care să vină de la un brand de încredere. Utilizarea sa nu e deloc complicată atâta timp cât știi să folosești un telefon modern.
Dacă vă luați un model precum acesta atunci pe timpul utilizării o să vă recuperați banii dați pe aparat prin facturi mici la curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu