Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool Fusion AKT 477 IX, model de 77cm cu Wok

Whirlpool Fusion AKT 477 IX e un model hibrid cu 3 arzătoare pe gaz și o zonă pe inducție. Multă lume alege modele pe inducție, dar după aceea regretă faptul că nu vine cu wok. Modelul acesta îmbină avantajele plitei electrice cu cele ale plitei pe gaz, adică că nu e nevoie întotdeauna de gaz, iar dacă vrei să prepari ceva rapid atunci ai la dispoziție wok-ul.
Modelul acesta se adresează persoanelor care conștientizează beneficiile plitei mixte și care vor un aparat de calitate de la un brand de top.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are o fiabilitate ridicată. (Whirlpool a ajuns în top comercializând aparatură de top.) Arată bine, făcând parte din seria Fusion întrucât are estetica corespunzătoare.

Whirlpool Fusion AKT 477 IX, model de 77cm cu Wok

Pe partea de specificații acest model se laudă cu disponibilitatea Wok (arzător cu putere de 3,7 kW), că are o zonă pe inducție și panoul de comandă modern (cu taste touch și unele mecanice).
Ca funcții aș menționa funcția Booster care te va ajuta să ajungi rapid la o anumită temperatură.
Butoanele sunt unele poziționate frontal, iar din această cauză vor fi ușor accesibile chiar și celora cu mâini scurte.
E un aparat sigur, dovadă fiind siguranța elecotromagnetică pentru fiecare arzător. De asemenea are și buton on/off.
Materialele utilizate la acest model ar fi sticla vitroceramică Schott Ceran (fără metale toxice) și grătarele din fontă.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea ridicată și arzătoarele puternice.

Deci, dacă te interesează o plită incorporabilă combi atunci modelul de față ar fi recomandarea mea întrucât vine cu cele mai bune caracteristici și funcții (Booster, indicatorul pentru căldură reziduală, cronometru, indicator luminos de funcționare și altele).
Garanția standard a acestui model e de 2 ani și poate fi extinsă la mai mult cu ajutorul serviciului garanția plus. (Eu recomand să-i extindeți garanția întrucât e un produs de îndelungă folosință pe care poate că o sî- utilizați o viață întreagă.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu