≡ Meniu

Whirlpool Fusion AMW 834 IX, cuptor cu microunde de 40 litri

Cuptorul cu microunde Whirlpool Fusion AMW 834 IX e unul din segmentul superior și vă puteți da seama după cum arată și cam din ce serie face parte. Cu siguranță, depășește cu mult bugetul multor utilizatori dar merită dacă vreți ceva special. Pentru cei care, vor să economisească, le recomand un cuptor cu grill, volum decent, multe funcții și control digital. Chiar și brandul e important, deoarece în spatele numelui pot fi mulți ani de experiență. Dimensiunile nișei sunt importante la instalare și nu cele ale părții frontale.

Poate fi prea scump pentru un astfel de cuptor însă există și ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool Fusion AMW 834 IX, cuptor cu microunde de 40 litri

Specificațiile tehnice ale acestui model sunt următoarele: capacitate de 40 litri, putere de 850 W, afișaj digital LED și butoane rotunde pentru selectarea funcției dorite. Lățimea de incorporare e aceeași la mai toate cuptoarele – 60 cm. E bine ca aparatele să le achiziționați înainte de a comanda mobilierul, pentru a le putea incorpora perfect.

Funcțiile sale sunt următoarele: convecție, reîncălzire, ceas, timer, 8 trepte, gătire cu aburi, protecție copii și câteva funcții speciale (încălzire rapidă, jet start, crisp, Al 6lea Simț). Accesoriile acestui cuptor sunt puține dar mai multe comparativ cu alte cuptoare ieftine: suport cu diametru de 40 cm, tavă pentru mâncăruri crocante. Pe partea de design are finisaj inox antiamprentă și, după cum se și numește, nu se formează amprente.

Plusuri: volum mare, suport mare, poate găti decent, arată foarte bine, are multe funcții și fiabilitatea.
Minusuri: lipsa grill-ului.

Whirlpool Fusion AMW 834 IX e un aparat electrocasnic de ultimă generație care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă. Are un design pe negru cu inox dar inoxul dă un plus de eleganță. Ar fi bine dacă și restul aparatelor ar fi pe inox, astfel totul s-ar asorta perfect. CLipul de jos e cu un model diferit dar care nu e cu mult mai special decât cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu