≡ Meniu

Whirlpool GMA 6411 NB, model negru cu aprindere electrică

Whirlpool GMA 6411 NB e o plită pe gaz care beneficiază de aprindere electrică automată. E un produs premium pentru persoanele care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte. Datorită faptului că e un model negru o să se integreze perfect ca și culoare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și din această cauză nu aș putea spune că are un cost prea mare. Având în vedere că vine de la Whirlpool – numărul unu la nivel mondial – eu zic că își merită banii. În cazul în care vă interesează aspectul atunci acesta poate fi observat din imaginea de alături.

Whirlpool GMA 6411 NB, model negru cu aprindere electrică

Vine cu 4 arzătoare alimentate pe gaz și nu are wok. Însă, arzătorul mare nu e acoperit de grătar și de aceea poți folosi vase cu fund rotund.
Butoanele sunt poziționate frontal și aprinderea electrică e integrată așa încât să nu trebuiască să vă folosiți de chibrituri ori alte unelte pentru aprindere.
Montajul e unul destul de simplu deoarece nu are o greutate prea mare. Poate fi conectată și la o butelie, caz în care va trebui să schimbați duzele.

Pro achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand ok și că poate fi utilizat ușor. Nu trebuie neglijată nici fiabilitatea care în cazul acestui brand e maximă. Poziționarea frontală a butoanelor e un lucru bun întrucât la alte modele butoanele sunt poziționate lateral și asta te cam incomodează atunci când vrei să gătești deoarece există riscul să-ți arzi mânecile ori să le bagi în mâncare.
Contra poate că ar fi lipsa wok, dar nu consider că e un dezavantaj prea mare.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și să nu coste prea mult atunci acesta ar fi recomandarea mea.
În cazul în care vreți să conectați plita la butelie și nu știți cum atunci ar trebuie să apelați la cineva care se pricepe. Schimbarea duzelor e necesară și la aragazuri deoarece în caz contrar flacăra poate fi prea mare și va arde vasele.
Evident că vă va trebui și un cuptor bun, iar unele la ofertă găsiți aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu