≡ Meniu

Whirlpool GMA7522IX, plită cu 5 arzătoare

Plita incorporabilă Whirlpool GMA7522IX e una cu ceva mai multe arzătoare decât de obicei – 5. Motiv pentru care, dimensiunile plitei au fost afectate însă doar lățimea ei e mai mare. Grătarul e împărțit în 3 părți egale și nu e ca și al plitele aragazurilor. Plitele pe gaz sunt mult mai bune decât cele electrice deoarece randamentul e mai bun și sunt chiar mai ieftine. Aceasta e o excepție deoarece are 5 arzătoare, dar în general plitele cu 4 arzătoare sunt ieftine. Există multe plite cu arzător Wok sau cu grătare din fontă, însă e bine să verificați ce oferă fiecare. Eu consider că prețurile sunt justificate, iar dacă vreți ceva special, trebuie să aveți un buget mai generos.

Dacă incorporabilele vă depășesc bugetul, e cazul să optați pentru aparate simple. În cazul acestor aparate o alternative ar fi un aragaz mixt pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GMA7522IX, plită cu 5 arzătoare

Pe partea de dotări nu pot spune că are foarte multe. E așa pentru că nu sunt electrice și că nu există modele mai bine dotate și care să aibă alimentare pe gaz. Cele electrice oferă panou de control diferit, cu multe funcții și încălzirea e diferită. Cele cu inducție sunt excelente dar costă ceva mai mult.

Panoul e poziționat frontal, unde e și mai la îndemână. Are aprindere electrică integrată, grătar, siguranță, arzătoare de diferite capacități de încălzire ()cel mai mic are 1 kW și cel mare are 3 kW). Mulți aleg incorporabile pentru că ajută la economisirea spațiului din bucătărie (se instalează în sau pe mobilier).

Plusuri: design elegant pe inxo, grătare din fontă, arzătoare puternice, ușor de folosit, panou frontal și fiabilitatea.
Minusuri: nu e prea ieftină

Whirlpool GMA7522IX e o plită foarte reușită chiar dacă nu e prea accesibilă, îmi place faptul că are un arzător în plus și e așezat central. Puteți pune vase mari pe această plită ori să gătiți chiar și în stil asiatic deoarece e nevoie de un arzător puternic ca și cel de 3kW. Alături de acesta puteți alege un cuptor de la acest brand ori de la altul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu